Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » De Hongerspelen: When you can't live forever... » De Arena

De Hongerspelen: When you can't live forever...

24 april 2010 - 15:50

281

0

151



De Arena

Dag 1

'Rush!'gilde ik, maar besteedde er verder geen aandacht aan. Vanuti mijn ooghoeken zag ik de jongen uit 1 die we grende. Ik greep een riem met dolken, en nog twee losse uit de stapel, en een rood rugzakje, en rende achter de jongen aan. Toen we bij het bos kwamen, gooide ik een dolk. Raak. Hij werd door zijn hoofd aan de boom gespijkerd. Snel rende ik het bos in.

Ik slaakte ene gil toen ik zag hoe Killer werd gespiest. Ik haat die meid! Ondertusen waren de andere beroeps ook bij mij en met zijn 5en rende we het bos in

Ik stormde richting het geluid van water. En ik rook ergens ook nog een bekende zoete geur. Ik glimlachtte. Sinaasappels. En jahoor, ik kwam bij een boom met allemaal oranje vruchten. Ik plukte er een paar ,en klom in een boom. Ik opende het rugzakje. Ik zag dat er een opvouwbare blaaspijp (Haha! Wat verzinnen ze allemaal?), een zakje met pijltjes, een flesje vergif, en een plastic flesje. Ik stopte het flesje weer terug, gespte de blaaspijp om mijn rug, de riem mmet dolken om mijn middel, het vergif en het zakje pijltjes ook.
Toen ging ik zitten, en wachtte op de avond.
KABWAM! Er ging een kanon af. Ik kromp ineen, en op dat moment startte het volkslied.


ik kromp inelkaar toen ik Killer zag in de lucht. 'ik vermoord dat mens'siste ik. we zaten in een boom. in 4 van de 5 rugzakken zat een slaapzak.. en natuurlijk in die van mij niet.bij mij zat een deken. die had ik om me heen geslagen.

Dood, op dag 1
District 1: jongen, Killer
Distirct 11: Jongen, Rush
District 5: Meisje, Marja
District 8: Meisje, Lola


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.