Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » The Venomous Kiss you gave Me [TH] » What was that? And why you're behaving like this?

The Venomous Kiss you gave Me [TH]

18 dec 2008 - 18:16

2504

2

147



What was that? And why you're behaving like this?

Nikki POV:
Ik zit nu wel levenloos te doen op de bank maar ik kan net zo goed mijn spullen uitpakken. Ik loop naar de kamer. "Waar ga je heen?" vraagt Tomas nieuwsgierig. Ik sis iets van 'Spullen uitpakken' en negeer hem voor de rest. Ik sta nu al zo'n kwarttiertje uit te pakken en iets irriteerd me. "Mooi uitzicht hoor Nikki." zei Tom met een geile stem. Jammer dat dat nou niet lukt bij mij. "Kappen met die opmerkingen of ik verneuk je ballen." grijnsde ik gemeen naar Tom. Toms grijns erdween als sneeuw voor de zon en keek pijnlijk voor zich uit. "Maar Nikki toch, wil je dan niet voor 1 keertje aardig proberen te doen tegen me, ik doe toch ook aardig tegen jou?" vroeg Tom met een engelenstem en te neppe puppy ogen. "Ik help je met je koffers." besloot Tom en liep naar me toe. "Oke je doet maar." zei ik verbaasd. Hij nam gebruik van mijn verbazing en gaf een tikje op mijn kont. "Gehoopt dat ik het niet gemerkt had zeker?" grijnsde ik gemeen toen ik overeind was gekomen. "Uhm, J-ja?" beaamde Tom voorzichtig. "Arme Tomi toch, je weet wat ik nu ga doen, right?" grijnsde ik nog breder. Tom knikte lichtjes. "Helaas wel." zei hij zacht. "VOLGENDE KEER VAN ME AFBLIJVEN KAULITZ OF JE BALLEN GAAN ER ECHT AAN! EN HET GAAT VEEL ZEERDER DOEN ALS VORIGE KEER!" schreeuwde ik ineens boos. Tom schoot bangig achteruit. Mooi zo, als ie maar bang blijft. Ik draaide me weer om. Tom kwam achter me staan. "Kun je niet een beetje aardiger doen? Misschien word het zelfs leuk." hijgde hij opgewonden in mijn oor, ik liet me heel even meeslepen door het moment. Tom nam weeral gebruik ervan en kuste mijn nek zachtjes. Mooi niet. Ik sloeg mijn hand in een vuist naar achter. Volop zijn neus. "Krijg je ervan Kaulitz." grinnikte ik, ik liep toch maar naar de badkamer om een doekje te halen voor hem. Ik bracht hem het doekje. "Koud en nat." zei Tom. Ik glimlachte. "Hou het er maar even op, anders gaat het nog zeerder doen dan het al doet."

Jaimy POV:
1 Bed, een tweepersoonsbed? Oh My Gott, dit kun je echt niet menen. En daar moet ik met die sukkel in slapen? No way. "Wat isser?" vroeg Bill toen ie zijn hooft om de hoek stak. "Kijk het bed." gromde ik. "Wow, niet verwacht? Achja boeie." zei Bill liep weg en sloeg de deur keihard dicht. "De deur hoeft er niet uit hoor loser." schreeuwde ik. "Schreeuw eens niet zo damn, ik ben niet doof, en ik doe wat ik wil!" en weer liep Bill de kamer uit. Gosh, hij vind het niet bepaald erg, lijkt net. "Misschien is ie wel helemaal niet zo erg." fluisterde ik tegen mezelf. "Ben ik ook niet, je had me ook gewoon leren kennen, dan was dit nu niet gebeurd." hij luisterde me dus af he. "Oh dus nu is het nog mijn schuld ook, je bent echt een, een kneus!" riep ik toen Bill weeral binnen kwam. "Nou, ik heb nog nooit ene grotere bitch als jy ontmoet!" "Beter als jy, verwijfde loser, en btw, waarom the fuck kuste je me daarstraks." onderhand was ik best wel panisch. "Ben niet verwijfd." zei Bill twijfelent. "Geef antwoord! Waarom kuste je me. Ben je zo laf dat je het niet durft te zeggen? Of is het gewoon dat je niet wilt toegeven dat je lesbisch bent, weetje, ik ken lesbische meiden, en die zijn heel aardig, maar jy bent gewoon een onuitstaanbare arrogante kakzakker." blies ik Bill toe. Hij boog zijn hooft naar beneden. Waarom? I have no idea. Ik hoorde heel zachtjes gesnik. "Bill gaattie? Ik wou je ook niet aan het huilen maken, maar ik werd gewoon panisch." Gosh, ik krijg medelijden. "Hou je mond maar, je meent toch niks van wat je zegt. Vind je het leuk ofzo, mij uitschelden? Of als je me wou kwetsen, Jaimely hartelijk gefeliciteerd, het is je gelukt, nou blij?" snikte Bill kwaad. "Bill, ik wou je niet aan het huilen maken oke." piepte ik een beetje hopeloos. Ik twijfelde heel even. Maar liep toch op het arme schepsel af.
"Kom hier Bill, ik bedoelde het heus niet zo." zei ik eindelijk rustig, en nam Bill in mijn armen. Gosh, hij ruikt lekker. Maar hij blijft een Arsch. "J.J. Zullen we niet gewoon het beste van deze week maken, proberen zonder ruzie? Soort van ik vind dit leuk. En misschien merk ik dat je meevalt, en andersom misschien ook." snikte Bill nog steeds op mijn schouder. Ik wist dat ie gelijk had, ik wilde het alleen niet toegeven aan mezelf. "Goed dan, maar dat van die kus, blijft tussen ons goed?" vroeg ik uiteindelijk. "Great!" zei Bill opeens weer blij. Hij glunderde helemaal, alsof ik het 3e wereldwonder had laten gebeuren. Zijn gezicht kwam opnieuw dichterbij. Heel voorzichtig raakte zijn lippen de mijne weer, even niet beseffend wat ik deed, kuste ik volop mee, en ik moet toegeven, het was heerlijk. Langzaam maar zeker duwt Bill me verder de woonruimte in. Hij slingerde alle zooi die er alweer op lag op de grond en drukt me voorzichtig op de tafel. Toen ik eenmaal op de tafel lag hoorde ik Bill al zachtjes hijgen, ben ik niet toevallig lazarus? Hij sprong op en zette romantische muziek aan. Is dit geplant? Weet Tom er dalijk van? Nee, dan zet ie zichzelf ook voor schut. Bill kwam weer boven me hangen en zijn zwarte lokken vielen langs en op mijn gezicht. Giechelend streek ik zachtjes de lokken weg uit mijn gezicht. Bill trok tergend langzaam m'n shirtje om hoog terwijl de zijn al naast ons lag. Toen eindelijk mijn shirtje naast me lag begon Bill kusjes te geven over mijn buik, borsten en gezicht. Ik zette me zelf iets rechter en zoog zachtjes aan zijn nek.

Hij klungelde wat met m'n BH terwijl ik nog steeds aan zijn nek zoog. Ik liet los en zag niet zo'n heel grote zuigplek, maar dat mocht ook niet. "Lukt het niet Billy, irritant he die BH's?" vroeg ik verleidelijk terwijl ik op mijn lip beet. Ik hielp Bill een beetje door mijn handen over de zijne te leggen en hem los te wrikken. "Dankje." Hijgde Bill nu toch wel wat zwaarder. Hij kroop wat naar onder en begon korte kriebelende kusjes op mijn buik te geven. Zijn kusjesweg vervolgde hij naar boven, richting mijn borsten. Het kippenvel stond op mijn huid, van genot. Ik wou Bill, en wel nu. Ik draaide Bill om en liep ongegeneerd naar de minibar waar ik een fles Rosia Red uitpakte. "Ga maar liggen honey." beval ik hem verleidelijk, Bill deed maar al te graag wat ik zei. "Geniet je van me?" vroeg ik toen ik weer boven Bill hing. Hij knikte hevig van ja. "Mooi." en ik begon te drinken uit de fles, Bill bekeek me bewonderend aan en begon weer mijn lichaam te kussen. Hij kuste zachtjes mijn borsten, en likte met z'n tong om mijn tepels heen. "Oh Bill, du bist so scharf." kreunde ik hardop. Ik had alleen nog niet in de gaten dat de Rosia Red over mijn lichaam heen droop. "Oh Billy ik hou het niet meer, neem me nu." beval ik hem. We kleedden ons snel uit, en lagen nu naakt op elkaar. "Heb je nog ergens een condoom?" vroeg Bill opeens. "In me broekzak." en ik griste snel het condoom eruit. Ik haalde het condoom uit de verpakking en deed het langzaam om Bills stijve lid heen. Hij grijnsde naar me. "I'm gonna get one with you." gromde Bill bijna onhoorbaar. "Oh yes you are." grinnikte ik. Hij kwam in me en deed eerst heel langzaam en ietwat klungelig, hij was dus nog maagd, hmm interesting. "Harder huney." kreunde ik hardop. Bill gromde en versnelde het tempo. "Jaimy?" vroeg Bill ineens. WTF flikt ie me nou weer. "Ja?" vroeg ik vrij irriterend. Hij keek me angstig aan. "Laat maar." zuchtte hij. Oke dan, nog nooit overkomen. Ik voelde de furie in Bills lichaam, en hij stootte hard verder. Nooit meegemaakt, nooit weer zoiets raars. Vreemd.

Nadat we ons weer hadden aangekleed zaten we elkaar negerend op de bank. Ik keek Bill sneaky aan uit mijn ooghoeken. Hij zat op de bank koffie te drinken en 'gefocust' naar de TV te kijken, right. Ik keek weer naar het boekje dat ik in mijn hand had en Bill zette de TV uit. Ik dwong mezelf naar het boekje te blijven kijken terwijl ik zijn ogen op mijn lichaam voelde branden.
Hij zuchtte diep. Hier komt het. "Jaimy, over daarstraks." zei Bill kalm en beheerst. In de roos. "Ja?" Ik probeerde een trilling te onderdrukken wat aardig lukte al zeg ik het zelf. "Het was fijn, en ik hoop niet dat we hierdoor nog valser gaan doen tegen elkaar maar ik wil wel dat je weet dat ik het fijn vond en dat" Hij onderbrak zijn zin voor een zucht en een blik op de grond.
Ik keek nieuwsgierig op en keek recht in een paar prachtige bruine ogen. Hij stond op en liep weg. Shit, het is ook allemaal mijn schuld. Had ik niet zo gemeen gedaan tegen David had hij het idee niet uitgevoerd, had ik hier niet gezeten, en had ik geen seks gehad met Bill waardoor dit is gebeurd. De tranen welden op in mijn ogen. Van woede dan. "Je bent een mietje Kaulitz! Durft niet eens zijn eigen zin af te maken!" schreeuwde ik door de tranen heen. Hij stormde terug binnen. "Verdomme Jaimy! Ik vertel je mijn gevoelens en dat is al moeilijk genoeg om te vertellen, en als het teveel word begin je zo te doen? Dacht dat je verandert was dat je aardig kon zijn. Eens een bitch altijd een bitch blijkbaar!" tierde Bill woedend. Mijn ogen stonden wit van woede ik keek hem pinnig aan. Hij draaide zich om met een blik dat ik kon doodvallen en liep naaar de slaapkamer. Tranen liepen stilletjes over mijn wangen. Stomme homo. Hij gebruikt me eerst voor zijn behoeftes en daarna schuift ie alle schuld op mij, lekker makkelijk. Uren zat ik op de witlederen bank. Strak voor me uit kijkend. Bill huilend vanuit de slaapkamer horen.
Ik keek op de klok, 21:30 gaf het ding aan. Snel bellen. Ik pakte de telefoon en toetste het telefoonnummer wat opgeschreven stond naar Nikki in. "Met Nikki?" hoorde ik de stem van mijn zus. Gelijk liepen de tranen weer over mijn wangen. "Wat isser schat?" hoorde ik haar vragen aan me. Ik vertelde het hele verhaal, ik vertelde alleen niet over de seks, ik vertelde dat eht een zoen was. "Ik weet ook niet wat ik zou doen, misschien even rust gunnen? Vind je hem leuk?" fluisterde ze. "Rust gunnen, oke. Pff ik weet het allemaal niet meer, ik weet niet of ik hem leuk vind of het gewoon een opvlieging was." dat glipte eruit voor ik er erg in had. "Oke, maar lieffie, hou je sterk, die bosmongool moet zijn wederhelft hebben. Doeei xx." zei ze met de nadruk op bosmongool. Gaat goed daar. "Hallo?" hoorde ik Tom zeggen. "Ja wacht ik roep hem wel." zei ik kwaad. "Oke." "Bill, je broer aan de lijn, neem je hem daar of kom je hier?" riep ik. "Pak hem hier!" siste Bill nog altijd kwaad. "Hij pakt hem daar, dag Tom." zei ik stilletjes "Oke is goed, doei Jaim, take care." zei Tom normaal tegen me, geen sarcasme niks. "Doei." fluisterde ik en hing op. Het word hier steeds raarder. 21:47 gaf de klok aan. Niet erg lang gebelt blijkbaar. Achja, morgen weer een dag, dacht ik somber, dit word een helse week. Bill huilde, in tranen vertelde hij alles aan Tom, zelfs over de seks, en dat hij nog maagd was, wat Tom niet wist aangezien wat Bill erop reageerde.
Na een tijdje hing Bill op. 22:03. Ook kort. Ik was al bezig met een gedicht, of lied. You're the one I need. Het liedje van Shakira spookte door mijn hooft. The one. Zou die überhaupt bestaan, de ware? Tot voor kort had ik daar niet aan getwijfeld. Ik begon de hoop steeds meer te verliezen. Ik schreef het liedje helemaal uit. Zou ik het me nog kunnen herinneren? Of blijft het een zwarte leegte.
*Bill POV:*
Ik hing op of de tranen stroomden weer over mijn wangen. Zou ze het zich nog herinneren? Vast niet. Ze zal zich wel weer voor de domme houden, zeggen dat ze het niet meer weet, maar ik ga het uit haar trekken. Geheugenverlies? Echt niet, ze is niet achterlijk. Ik hoorde een klopje op de deur en er werd een blaadje onder geschoven, Jaimy. Een liedje? Zal wel. "Lees het alsjeblieft." smeekte ze zowat. Ik las het. Ze weet het nog, vuil kreng!
*Jaimy POV:*
"Lees het alsjeblieft." smeekte ik. Hij moest het lezen. Even later kwam hij de kamer uitgelopen, met een emotieloos gezicht. "I don't care! Je excuses zijn wel erg laat he trut! Je weet gewoon alles nog." siste Bill boos. Hij verscheurde de tekst. Ik keek hem met open mond aan. Ik hoop voor hem dat hier nu bewaking aanwezig is. Ik vloog hem aan, begon te vechten. "Ik weet het niet meer! Ik weet niet wat er is gebeurd! Hou je bek erover mishandelaar!" tierde ik door de hele kamer. Hij trok aan mij haar en ik kneep zijn keel dicht. Het levenslicht verdween net uit Bills ogen toen ik allemaal flitsen zag, van die bewuste avond. Ik kneep harder. David kwam binnen en trok me van Bill af. Ik spartelde in mijn vaders armen. Hij streelde zacht mij haar terwijl Bill verbaast naar zijn nek tastte. Hij ging verbijsterd op het bed zitten. "Rustig nu! Wat is hier gebeurd? En ik wil ene echte verklaring, geen smoes." zei David streng teg Bill en mij. Mijn ogen werde groot. Het condoom lag nog op de vloer. Bill zag waar ik naar keek en ging ervoor zitten. Ik luisterde naar Davids preek hij sloot hem af met de woorden, "Misschien was dit helemaal niet zo'n goed idee." en vertrok. Ik keek Bill aan en mijn gezicht vertrok metteen weer van normaal naar kwaad. Hij gooide het condoom weg en liep naar de bank waar ik op zat. "Jaimy?" vroeg hij me en ik draaide mijn hooft van Bill weg. Hij sloeg een arm om me heen. "Blijf af Kaulitz, je weet even goed als ik dat dit een slecht idee is." siste ik gewoon blind van woede. Bill haalde uit schrik zijn arm weg en keek naar de grond. Stom joch, ik weet het gewoon niet meer. "Je weet echt niet wat er gebeurd is he?" vroeg ie me voorzichtig. "Nee, alleen flitsen maar die zijn te snel." antwoordde ik kalm. "Je weet ook niet waarom iedereen zo tegen elkaar doet, en waarom ik mijn zin niet afmaakte. Wil je het weten?" vervolgde Bill op wat ik zei.
"Graag."

Volgende gaan veel korter worden.


Reacties:


GoodDecide
GoodDecide zei op 23 dec 2008 - 15:26:
omg SEX MIT BILL! WOOT(L)
Schrijf snel verder!


Dajly
Dajly zei op 19 dec 2008 - 19:43:
snel weiter... en laat t me dan ff weten ^ ^