Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » I Found You (TH) » *14*

I Found You (TH)

24 april 2010 - 10:18

557

0

165



*14*

Simone POV.

Ik kon die kei niet loslaten! Ik moest wel! Ik hield de kei zo goed als dat ging vast met mijn bloedende hand en reikte met mijn andere hand naar de tak. Ik had hem! Scarlett trok en trok. Eindelijk was ik aan de kant. Ik viel op de grond zodra ik het vaste land had bereikt. Ik was uitgeput en had spierpijn in mijn armen.
"Gaat het?" Vroeg Scarlett een beetje onhandig. "Ja, ik ben uitgeput!" Ze ging naast me zitten en zei niks. Ik opende mijn mond om te zeggen dat we beter verder konden gaan toen ze vroeg "Waar is Scotty?" "Ehm.. geen idee, toen ik hem voor het laatst zag stond hij bij jou aan de overkant van de rivier." "Scotty!" Riep ze. Daar kwam hij aangerend. Gelukkig. "Zijn Bill en Tom jou baasjes dan?" Vroeg Scarlett op een beetje een troeteltoon aan de hond. De hond blafte en ik zei "We moeten maar eens verder gaan." Scarlett knikte en ze stond op. Ik had nog steeds op dezelfde plek gelegen. Ik stond op en liep naar de plek waar ik mijn hand had geschaaft. Ik schrok me helemaal rot, ik het bosje zat een mes vastgeknoopt.


Scarlett POV.

Ik hoorde Simone gillen en ik rende naar het geluid toe. Ze wees naar het bosje en ik keek, ik zag waarvan ze was geschrokken. In het bosje hing een mes vastgeknoopt.
Ik schrok ook maar zei "Trek het je niet aan, vast een mislukte jager. We moeten echt verder." Ze kwam weer bij zinnen en draaide zich om en liep snel weg bij het bosje.

Toen we ongeveer 3 kilometer hadden gelopen zeiden we tegen elkaar dat we maar eens moesten eten er rusten. Simone pakte haar tas en haalde er een broodje uit. Ik pakte er ook één en de poster van Tokio Hotel viel uit haar tas. Ik begreep niet goed waarom ze hem mee had, maar wilde het ook niet vragen. Ze pakte de poster van de grond en keek er naar, haar ogen bleven hangen op Bill. "Wie is je favoriet?" Flapte ik eeruit "Euh.." Reageerde ze lichtelijk geschrokken. "Bill is de knapste" Ze bloosde. "En wie vind jij de knapste?" Shit, dacht ik. Dat had ik kunnen verwachten "Tom, hij lacht zo lief" Ik bloosde en ik zag dat Simone dat ook deed. Volgens mij had ze hier nog nooit met iemand over gepraat.
"Laten we gaan slapen." Stelde ik voor.


Simone POV.

Shit, had ik nou maar niet zo naar die poster gestaart. Ik had hier nog nooit met iemand over gepraat. "Laten we gaan slapen." Stelde Scarlett voor. Ik knikte en toen ik ging liggen viel ik meteen in slaap.

Ik werd wakker door het zonlicht wat vel scheen. Mijn broek was redelijk opgedroogt. Ik ging zitten en zag dat Scarlett nog sliep. Ik liet haar slapen, want ik wilde niet dat ze kwaad werd. Ik ging zitten en keek naar haar. Eigenlijk leek ze qua uiterlijk best wel op mij, ik had vroeger ook dezelfde roodbruine haarkleur gehad en ik had ook velblauwe ogen.
Ze werd wakker. "Goodmornig" Zei ik en bood haar de fles water aan. Ze pakte de fles en zette hem aan haar mond. Ik zag dat er onder haar kin een moedervlekje zat. Het was me nog nooit opgevallen, maar ik had op ongeveer dezelfde plek ook zo'n soort moedervlekje.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.