Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » I Found You (TH) » *22*

I Found You (TH)

24 april 2010 - 10:27

308

0

159



*22*

I Know.. Het is dikke prut, dus kom maar op met de reacties x'D

Simone POV.

Scarlett wende haar gezicht af. Dat deed ze al de hele dag, steeds weer als ze pijn had. Waarom wilde ze het niet laten merken? Ze wist toch dat ze me kon vertrouwen?
Ik draaide mijn gezicht ook weg zodat ik naar het einde van het steegje keek.
Ik zag nog net dat iemand zijn of haar gezicht wegtrok, ik ging op een drafje naar de plek toe waar ik het gezicht had gezien, maar er was niemand meer.
“Wat is er?”¯ Vroeg Scarlett verbaast.
“Niks, gewoon ik dacht dat ik iemand zag.”¯ Antwoordde ik snel.

We waren na nog vijf minuten in het steegje te hebben gestaan, toch maar vertrokken. Scarlett steunde op mij, en af en toe moesten we allebei even uitrusten.
De avond begon te vallen en we hadden de hele dag nog geen mens gezien, op een paar zwervers na.
Door het geraas van de auto’s wist ik dat we dichter in de buurt kwamen van een drukke straat. Eigenlijk konden we beter niet in drukke straten komen, maar vandaag moest het wel. Ik kon niet nu weer terug gaan met Scarlett en een heel stuk omlopen.
De drukke weg was minder erg dan ik had gedacht, het was gewoon een straat waar veel auto’s reden, maar mensen zag je er bijna niet.
Aan de overkant was een station voor transport.

Scarlett had een hele goeie ingeving gehad, ze zei dat er waarschijnlijk ook wel een trein naar Berlijn of omstreken ging! Dit was een kans die we beter met beide handen konden aanpakken.
Er waren geen passagierstreinen, maar wel ‘open’ wagons. We probeerden erachter te komen welke trein naar Berlijn of een stad in de buurt ging. Toen we dat wisten zochten we een trein op met open wagon en klommen er in. We verstopten ons een beetje tussen de dozen en kisten in de trein en wachtten tot deze zou vertrekken.


Reacties??


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.