Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Harry Potter » There's nothing like Love {Voor onbepaalde tijd gepauzeerd} » 29. Flight lessons

There's nothing like Love {Voor onbepaalde tijd gepauzeerd}

5 juni 2010 - 0:03

383

3

334



29. Flight lessons

Lena's P.O.V.
Ik keek hem glimlachend na, terwijl hij de trap op liep naar zijn eigen kamer. Ik liep Ginny's kamer binnen en liet me glimlachend op mijn bed vallen. Mijn nacht was gevuld met dromen over Fred en over magie.

"Lena. Lena? Lena! Wakker worden slaapkop!" Ik kreunde en draaide me om. "Kom op Lena." Ginny leek niet van plan me met rust te laten tot ik op was, dus rekte ik me uit en ging langzaam rechtop zitten.
"Waarom maak je me nou wakker-" Ik keek op de klok. "om 7 uur?"
"Ik moest je wakker maken van Fred. Hij zei iets over je leren vliegen." Nu sprong ik uit mijn bed en ik begon me aan te kleden. Nadat ik mijn zwarte spijkerbroek, blauwe sweater en zwarte all stars aan had getrokken, trok ik de deur van de kamer open en stormde ik naar beneden. Ik rende de keuken in en botste bijna tegen Fred op.
"Vanwaar die haast?" Grinnikte hij toen ik mijn evenwicht had hervonden. Ik lachte en gaf hem een speelse stomp op zijn schouder waarna ik mijn armen om zijn hals sloeg. Hij gebaarde dat ik moest gaan zitten en na nog geen 10 minuten stond er een heerlijk ontbijtje voor mijn neus.
"Wow. Bedankt." Hij lachte.
"Graag gedaan hoor." We ruimden samen de troep op, op de dreuzelmanier natuurlijk, en liepen toen naar het schuurtje waar de bezems stonden.

We stonden naast elkaar op het veld, beiden met een bezem in onze handen.
"Ben je er klaar voor?" Ik antwoorde ontkennend, wat hem een glimlach ontlokte. "Maak je niet druk Lena. Als je ook maar een beetje Potter bent, is vliegen totaal geen probleem voor je. En nu hup, die bezem op." Zenuwachtig sloeg ik een been over de bezem, hij deed hetzelfde. "Goed zo. En nu gaan we de lucht in. Ik tel tot drie en dan zet je je af. één.. twee.. drie!" Ik deed wat hij zei en schoot de lucht in.
"Wow. Kijk nou! Ik vlieg!"
"Okee. Om naar voren en sneller te gaan leun je naar voren en om af te remmen naar achter." Ik keek een beetje onzeker. "Maak je niet druk, ik blijf in de buurt. Ontspan en leun een klein beetje naar voren." Ik zuchtte een keer en deed wat hij zei.


Reacties:


Rebella
Rebella zei op 30 aug 2011 - 19:53:
flying!!!


V0nneke
V0nneke zei op 26 april 2010 - 18:09:
Wauw, die hoofdstukken worden steeds korter of ligt dat aan mij?
Nu weet ik nóg minder snel wat er gaat komen!
Ach ja, ik heb nog een hoofdstuk te gaan
Snel verder lezen dan maar...


Teysz
Teysz zei op 25 april 2010 - 23:54:
Vallen, vallen.
Ff verder lezen.