Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Trip to hell! » 5.The letter.

Trip to hell!

24 april 2010 - 10:52

454

2

259



5.The letter.

Je hoorde een deur open gaan, je opende zachtjes je ogen. Je besefte niet goed wat er gebeurde maar je wist wel dat dit je enige kans was om te weten te komen wie je ontvoerders waren. Je zette je zo snel mogelijk recht en keek in de richting van de deur. Maar doordat het donker was kon je niet zien wie het was en de persoon was ondertussen al weer weg. Je wist nu dus dat er iemand was, je waagde je kans en rende zo snel je kon naar de deur. Je begon erop te kloppen en je schreeuwde. Maar er kwam geen reactie, na een halfuur gaf je het maar op. Je moest je evenwicht houden, blijkbaar was de bus aan het rijden. Je keek naar de grond en zag een dienblad met een ontbijtje en een brief liggen. Je nam het voorzichtig op en je legde het op het bed,je nam het eten en begon het rustig op te eten. Dan dronk je ook nog de fruitsap op en tot slot keek je naar de enveloppe. Je maakte hem voorzichtig open, het was blijkbaar geen lange brief, je las hem maar er was één groot probleem. De brief was niet in het Nederlands,maar wel in het engels. Je had nog geluk, dat verstond je wel. Je begon de brief te lezen:

Hello Keisha,

We hope you like your new home.
Here are a few rules, you have to follow them or we have to punish you.
1: You call us mister.
2: If we talk then you're quiet.
3: When we say that you must to do something,then you do it immediately.
4: You don't contradict.
5: You're always polite,also if we aren't.
6: You don't shout.
en zo ging het nog even door.Je mond viel open. Oh my God, als je dit zo las was deze ontvoering niet een gewone ontvoering maar al goed op voorhand bedacht. Je las de laatste regel:
20: You always wear the clothes that we gave you.


Nu mocht je zelfs nog niet eens je eigen kleren kiezen en dragen. Wat dachten die wel, dat je je hier aan zou houden?! Dachten ze nu echt dat je hier braaf zou blijven en alles zou doen? Nee, nee dan hadden ze het grandioos mis. Je las de brief verder.

Probably you think now "I'm not gonna do that.". But we want to warn you, if you don't follow this rules, then we're going to punish you. And our punish isn't sweet. You see, that you're missing some things. For your own safety, we'll keep them. Cause, we don't want to lose you anymore. Oh yeah, finally there is one thing. You can't escape, cause we implant something in your nek, so we always can find you.

Love your kidnappers


Reacties:


thfanforum
thfanforum zei op 15 maart 2012 - 19:35:
prachtig


4passions
4passions zei op 25 april 2010 - 12:52:
love your kidnappers? dJEES??? ok snel meer!^^ wil meer:p