Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » De Hongerspelen: When you can't live forever... » De Arena

De Hongerspelen: When you can't live forever...

28 april 2010 - 16:20

686

0

169



De Arena

Dag2

De volgende dag klom ik voorzichtig de boom uit. Tijd voor ontbijt, dacht ik, en vulde het flesje met water, en dronk eruit. Ik at een sinasappel, en vulde het rugzakje met meer. Ik dacht even na, en dacht toen aan de beroeps. Die moesten dood. Vooral district 1.
Maar dan moest ik eerst de andere uitschakelen.
dus de kinderen uit 2 en 4. Ik lachtte even. Uit district 4 was een 12 jarige en een 13 jarige, maar uit 2 kon het nog wel eens lastig worden: Twee 18 jarige. En Star uit 1.. Die was goeed, maar zo dood.


Ik liet me uit de boom vallen, 2 stappen naast me was ene beekje. voorzichtig vulde ik mijn lege flesje. Luna, uit district 2, was besjes aan het plukken en Guy ook uit 2 probeerde vissen te vangen. Melody en Termon werden wakker

Ik zat in de bosjes bij het kamp van de beroeps. Ik zag de tributen uit 2 bezig.
Het meisje dwaalde steeds meer af. Nog even, en ze zou het kamp uit gaan. Ineens voelde ik iets in mijn nek prikken. Ik wist dat er iemand achter me stond. Ik draaide me voorzichtig om, en zag iemand uit district 6 staan. Ik draaide me weer terug.
'Je bent dood,' siste ze.
'Neehoor,'zei ik zachtjes. 'Jij bent dood, en ikstak ene dolk vanondere in haar lichaam, en maakte dat ik wegkwam. Toen ik veilig in een boom, wel in de buurt, zat, ging het kanon af. Ha!
Ik wachtte nu op het meisje uit 2.


'luna!'riep guy toen ze afdwaalde. meteen kwam ze weer naar ons toe en begon opnieuwe aan het bijna-leeg-bosje te plukken.i schrok op van een kanon. Automatisch slaakte ik ene gilletje. maar meteen sloeg ik mijn hand voor mijn mond. iedereen was hier nog.. dus het maakte niet vele uit

He, verdorie! Die verdomde dinges was weg. Ik besloot maar weer naar het kamp te sluipen. Maar toen ik er was, was iedereen al weg. Hé, Demmett! Maar misschien haddne zeiets achter gelaten. Ik snuffelde door de puinhoop,en vond een vergeten dolk, altijd handig, en wat eten. Hmm... Ik bekeek het bessenbosje, en zag dat de bessen paarse stippen hadden, en ik lachtte hardop. Die waren hastikke giftig!
In mezelf grinniktend, liep ik weer verder, richting het oosten, de beroeps achterna.


Luna doorzocht haar zakje vol bessen terwijl we richting het oosten liepen.'IEL gadver! ze hebben stippen'ze liet het zakje vallen. Toen joken, de jongen uit 4, het zakje weer wou oppakken zei Luna:'laat liggen! misschien weil iemand anders ze opeten' terwijl ze ene gemene grijns op haar gezicht had

Ik kwam ergens een zakje met de besjes tegen. Ik pakte het op,en hing ze aan de riem. Misschien kon ik er nog iets van maken. Gif of iets.
Iktrok een springtje, en ik kwam dichter bij de beroeps. Ik klom in een boom, toen ik die twaalfjarige zag. Ze was achterop geraakt, en bleef staan. De andere leken niets door te hebben. Ik haalde voorzichtig mijn blaaspijp tevoor schijn, en deed er een pijltej in. Hmm.. Ik kreeg een idee, en sprong uit de boom.
'bejse?'zei ik. Ze schrok zich een ongeluk.
'Nee... Ik..'
'Dan niet. Ik be nCharyl. het is onbeleefd om iemand te doden, zonder je voor te stellen,'zei ik, en ik blies. Ze had geen kant, en zakte ineen. En ik maakte weer dat ik weg kwam.


ik keek om me heen toen ik ene kanon hoorde. 'Terrasa!'gilde joken. joken bleef staan, ze waren tweeling., terwijl de rest doorliep. ik trok hem mee. 'we moeten door... anders ben je straks ook dood'zei Melody met haar zachte stem.Joken schudde zijn hoofd. 'ik blijf hier...' Termon liep stug door. 'wacht'siste ik. Melody knielde bij Joken neer. 'ik blijf hier... dan kom ik bij terresa'fluisterde hij. Meteen stond melody op en trok mij mee. 'laat hem maar' met zijn drieen liepen we verder en even alter hoorde we ene kanonslag

Ha! Weer zo'n vies klein onderkruiposel van ee nberoeps om zeep gehpolpen!
Die dag ging het kanon nog 2 keer af.


DOOD op dag 2:Meisje district 6
Meisje District 4
Jongen district 4
Jongen District 8
Meisje District 12
Meisje District 6


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.