Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Het zwanenmeer... maar dan anders. [TH] » 1.

Het zwanenmeer... maar dan anders. [TH]

25 april 2010 - 11:57

392

1

201



1.

Pov. Zoė

Ik sluit de voordeur en ga er zuchtend tegen aan staan. Ik sluit mijn ogen en glimlach als ik zijn beeldschone gezicht zie. Nog een klein zuchtje verlaat mijn lippen. Als ik mijn ogen open, zie ik Cloë, mijn tweelingzus, bovenaan de trap staan. Ze rolt met haar ogen en zegt, extra hard en overdreven: “‘Ik houd van jou, Tom.’ ‘Ik ook van jou, Zoë’”¯ Nu ben ik degene die met mijn ogen rolt. “Je bent gewoon jaloers, zus!”¯ “Waarom zou ik jaloers moeten zijn op jullie?”¯ kaatst Cloë terug. Ik glimlach en zeg: “Omdat ik op dit moment meer geluk heb dan jou.”¯ “Dat neem je terug!”¯ zegt Cloë meteen. Ik knik op een eigenwijze en arrogante manier met mijn hoofd. Ik zie mijn zus boos worden en hoe ze rustig tot tien probeert te tellen, wat haar niet goed lukt. Ze opent haar mond om wat te zeggen, maar ze sluit hem toch maar weer. Vast omdat ze niet iets goeds kan zeggen, zodat ik met een mond vol tanden sta. Het volgende moment kijkt ze me nog even aan en daarna draait ze zich snel om en loopt weer terug naar haar kamer. Ik hoor haar deur open gaan en ook hoe hij met een klap dicht geslagen word. ‘Misschien moet ik straks maar even mijn excuses aan gaan bieden’ hoor ik mezelf denken.

Ik loop rustig naar de woonkamer en plof op de bank neer. Ik pak mijn mobiel uit mijn broekzak en open een nieuw bericht. Mijn vingers gaan snel over mijn toetsen en al snel staat er een bericht.

“Cloë deed weer eens jaloers en chagrijnig, echt irritant wordt het! Ik vond het leuk dat je er was! x”¯

Ik druk op verzenden en als het smsje eenmaal verzonden is, gooi ik mijn mobiel ergens op de bank neer. Ik pak de afstandsbediening van de tv en zet hem aan. Ik ga veel zenders af, maar echt iets boeiends is er niet op dit moment. Daarom zet ik de tv al snel weer uit. Ik pak mijn mobiel en loop naar boven, richting mijn kamer. Als ik op mijn bed plof, voel ik dat ik een smsje krijg. Meteen open ik hem en als ik hem lees, verschijnt er een glimlach op mijn gezicht.

“Ach, laat Cloë toch. En ik vond het super leuk! I love you! x”¯


Reacties:


SaarForYou
SaarForYou zei op 25 april 2010 - 22:48:
ah, Cloë doet gewoon stom. (: