Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » De Hongerspelen: When you can't live forever... » de Arena

De Hongerspelen: When you can't live forever...

26 april 2010 - 15:38

731

0

215



de Arena

dag 3 Liedje: the Kill- 30 seconds to mars

ik had deze nacht wacht gehouden.. omdat we zeker wisten dat charyl achter ons aan was... natuurlijk ze had gezweert dat ze wraak zou nemen.. ze spoort niet... ze doet me denken een knetter en gek.

Ik zat op mijn gemakje in de boom, niet van plan om vandaag iets te doen. Ik kon die beroepsmaffo's beter even voorsprong geven, en het idee dat ik niet achter hen aanzat. Ik dacht even na.
Nu was District 1 Meisje Star nog over en de twee uit district 2. Hmm.. Moest lukken toch? Ik pelde een sinaasappel, de zoveelste, ik werd ze en gbeetje zat, en at een stuk roggebrood da tk in het kamp had gevonden. In het flesje zat nog een bodempje water.


Luna plukte een paar appels die hier hingen terwijl termon gewoon niks ana het doen was. ik vulde ene paar flesjes bij, 'misschien moeten we eens op wat dieren jagen!'

Ik besloot om een strik te plaasten. Misschien dat er een tribuut inliep, of anders een groter beest. Terwijl ik met Rotan aan de gang ging, dacht ik na. Ik had nog zat dolken e nalles, en dit was pas de derde dag. Hmm... Datging wel lekker. Maar ik moest ergens water vandaan halen.
Ik wist dat er sowiso 1 camera op mij gericht was. Ik keek even om me heen, en zag een vogel met een paarse snavel en een rode buik vliegen. Fuck! Mulitant! Zo'n stomme waar je niets aan hebt, zo eentje die alleen maar je ogen uitpikt, en vervolgens je verzorgd alsof je z'n eigen kind bent. We hadden wel eens zo'n plaag van die beesten gehad.


Ik haalde een touw uit mijn rugzak...'ben zo terug'riep ik en liep terug via het pad waarmee we hier waren gekomen. toen ik verderop mulitanten zag rende ik terug. 'mulitanten!'gilde ik.

Ha! Ik wist zeker dat deze Mutilanten me niets zouden doen, als ik me insmeerdemet palmolie. Maar waar dat was..??Ineens hoorde ik een zachte "plof" op de grond. Ik sprong de boom uit, en raapte het goude parachutje op. Ik pakte het, en zag er,hoe toevallig! er een flesje Palmolie in zitten.
'Dankje!'zei ik tegen de hemel. Ik haalde het dopje eraf, en overgoot mezelf met het spul.


Luna raapte alle spullen bij elkaar. we hadden geen palmolie KUT!

De hele dag klonk er geen kanon, en ook de mutilanten sloegen niet toe. ...

DOODop dag 3: Niemadn!

..
En toen was het nacht. Ik had me net opgekruld, toen er een zacht geknetter ontstond onder de boom. Ik vloog omhoog.
Fuck! Vuur!


Ik keek om tijdens het lopen en zag vlammen die aan het hout van de bomen likte. het vuur ging snel. 'rennen!'gilde ik

Ikwist dat het niet handig ws om uit de boom te springen, aangezien ik olie over mezelf heen gegoten had. En toch sprong ik uit de boom. Liever dapper sterven, dan als een geroosterde eekhoorn, dacht ik. En ik sprong. Tot mijnverbazing sprong ik ní¡í¡st het vuur.
'Oké.. Rennen!'riep ik tegen mijzelf. Ik trok een sprintje, maa rhet vuur haalde me in. Met ee nschreeuw voelde ik heo het vuur mijn been brandde. Een kanon ging af.


ik schrok van het kanon en luna bleef even staan. Termon blef, zoals gewoonlijk, stug doorlopen... hoever hadden we al gelopen? Opeens werd termon terug geduwt door iets. 'we kunnen niet verder'fluisterde luna. Meteen begon ze naar rechts te lopen waar nog geen vuur was. Termon sprong op en volgde haar. uiteindelijk rende ik achter ze aan

De pijn verzengde mijn been, maar ik bleef doorlopen. Mijn laarzen bode ngeen bescherming; ik was ze verloren, en mijn jas verschroeide. maar ik sleepte mezelf voort.

Luna gilde toen voorons opeens vlammen waren. er was geen uitweg. ik gooide ene steentje naar waar het 'einde'moest zijn. zodat ik wist tot waar we konden. voorzichtig liep ik ernaar toe. PLOK het tweede steentje ketste terug... tegen mijn hoofd

Na iets, ik wist niet wat het was, het tweede kanon was afgegaan, iets wat een uur leek, maar het kon ook drie seconden zijn, stopte het vuur ineens. Het ene moment waren er nog vlammen voor m'n neus, en eht andere moment waren ze weg. Gelukkig. Ik herrinderde me Katniss, uit dezelfde Spelen als waar Rue in had gezeten. Ze had haar verbrandde been in water gedoopt. Misschien moest ik dat ook doen, en ik gign opzoek naar water.


DOOD: Op dag 3
Jongen District 7
Meisje District 10


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.