Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Jonas Brothers » She is the Sunlight » Blond of Bruin?

She is the Sunlight

25 april 2010 - 21:03

809

0

282



Blond of Bruin?

Nick pov
‘Zijn ze er al?’ Riep Frankie. Joe scheef de nieuwe gordijnen opzij en keek uit het raam. ‘Ja! Ze gaan nu naar binnen!’ riep Joe die snel bij het raam vandaan ging. Kevin en Danielle waren al naar huis gegaan. Dus nu waren Joe, Frankie en Nick nog overgebleven. Ze gingen met z’n drietjes naast elkaar staan. Nick was benieuwd hoe ze haar nieuwe kamer zou vinden. Ze hoorden gepraat harder worden en hij hoorde ze even stilstaan voor de deur. ‘He! Mijn naam staat op de deur!’ Hoorde hij Jessica zeggen. Toen ging de deur open en zag hij Denise en Jessica verbaasd in de deuropening staan. ‘Wauw!’ Zeiden de meiden.

Jessica pov
Jessica keek haar kamer rond, alles was rood met goud geverfd. Er hingen lampjes aan haar bed en aan het plafond. Mooie nieuwe spullen zoals tapijtjes en zo. Haar kamer leek regelrecht uit een sprookje te komen. ‘Hebben jullie dit gedaan?’ Vroeg Denise verbaasd. Frankie knikte trots. Jessica liet haar tassen vallen en omhelsde Joe. ‘Oh Wauw! Dankjewel’ riep ze. Toen bukte ze en omhelsde Frankie. Frankie wist niet wat hem overkwam en begon breed te grijzen. Toen wou Jessica loslaten, maar dat kon niet. ‘Frankie! Frankie laat haar los!’ Riep Denise streng. Frankie liet met tegenzin los en iedereen kalmeerde weer wat. Rustig omhelsde Jessica Nick. ‘Dankjewel.’ Zei ze zachtjes. ‘N-nou, Danielle en Kevin hebben ook ge-geholpen hoor.’ Zei Nick zenuwachtig. Jessica liet hem weer los en lachte ventjes naar hem. ‘Oké, genoeg geknuffel! Laten we de tassen uitpakken!’ Riep Denise. Ze gooiden de tassen leeg op haar bed. ‘Jongens, als jullie nou alvast bezig gaan met het eten, gaan wij de beste outfit voor Jessica uitzoeken en die gaan we straks showen bij het eten!’ Zei Denise naar de jongens. De jongens knikten en verlieten de kamer. ‘Oké, zoeken maar!’ Zei Denise. Jessica lachte, ze had nog nooit zoveel plezier gehad, Denise voelde als een echte moeder. Ze kozen een outfit en keken in de spiegel. ‘Ja! Dit is het!’ Riep Denise enthousiast. Jessica bekeek haarzelf in de spiegel, ze vond haar nieuwe kleren echt mooi.

Nick pov
‘Het eten is klaar!’ Riep Joe die trots was op zijn macaroni met kaas. ‘We komen eraan!’ riep Denise van boven. Iedereen zat al aan tafel, zelf Frankie die nooit op tijd was. ‘Waar doen ze zo lang over?’ Vroeg Paul. ‘Jessica laat ons haar nieuwe look zien!’ riep Frankie die in zijn handen wreef. ‘Als ze maar geen blond haar krijgt!’ Riep Joe. ‘Waarom niet?’ Vroeg Paul die er niets van snapte. ‘Nou, blond is wel mooi maar…’ Frankie maakte Joe zijn zin af, ‘Maar het zou het onschuldige weg halen.’ Zei Frankie. ‘Het onschuldige?’ Vroeg Paul verbaasd, blijkbaar snapte hij er nog niet van. ‘Ach laat ook maar! Hij snapt er niks van!’ Zei Frankie die met zijn ogen rolde. Maar Nick lette niet op, hij staarde naar de deuropening.
Waar Jessica stond, ze had haar oude uniform verwisseld voor een spijkerbroek en een leuk shirtje. ‘Yes!’ Riep Frankie dolenthousiast die naar haar, nog steeds bruine staartjes keek. ‘Wauw Jessica!’ Zei Joe. Jessica bloosde even en ging aan tafel zitten. Glimlachend ging Denise ook aan tafel zitten. ‘Macaroni met kaas!’ riep Joe blij. Er ging een mobieltje af, het was die van Frankie. ‘Ey, ja tuurlijk ga ik mee vanavond! Neem mijn bril wel mee, anders wordt ik bestormd.’ Zei Frankie door de telefoon. ‘Niet bellen aan tafel!’ Zei Denise die genegeerd werd door Frankie. ‘Bestormd?’ vroeg Jessica. ‘Ja, ze zijn zelf gek van het broertje van de machtige Joe Jonas!’ Riep Joe die dramatisch zijn armen spreidde. ‘Jaja, ga nou maar verder met je eten!’ Zei Paul. Jessica moest even lachen. ‘Mam! Ik moet weg!’ zei Frankie die zijn eten liet staan en een kus op zijn moeders wang gaf. ‘Maar je hebt nog niets gegeten!’ Zei Denise. ‘Geeft niet! Ik eet zijn bord wel op!’ Zei Joe die Frankie zijn bord naast de zijne zette. ‘Zie je, Joe eet het wel op! Ik eet wel een suikerspin of zo!’ Zei Frankie die naar buiten liep. Denise zuchtte even. ‘Suikerspin?’ Vroeg Jessica. ‘Ja, hij gaat naar de kermis met zijn maatjes.’ Zei Joe die zijn mond vol Macaroni had, lange slierten kaas hingen uit zijn mond. ‘Hou je van de kermis?’ Vroeg Paul aan Jessica. ‘Ik weet het niet, ik ben nog nooit op een geweest.’ Zei Jessica op een normale toon. Joe liet de bal macaroni uit zijn mond vallen. ‘Wat? Nog nooit op ene kermis geweest?’ Vroeg hij verbaasd. Jessica knikte geschrokken naar Joe. ‘Oh! Mam! Wij moeten weg! We gaan Jessica meenemen naar de kermis!’ Riep Joe die opstonden naar de jassen liep. Hij drukte snel een kus op zijn moeders wang en sleurde Nick en Jessica mee. ‘Jullie eten dan?’ riep Denise. ‘We eten daar wel wat!’ Riep Joe.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.