Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » A freak of nature [afgewerkt] » 9.

A freak of nature [afgewerkt]

26 april 2010 - 19:08

1153

7

501



9.

Ik liep langs Tom door naar mijn kamer. “Gaat je niets aan,”¯ zei ik nog. Elke beweging deed pijn, maar ik verbeet ze. De zoldertrap was het moeilijkste om op te geraken, maar ik was opgelucht toen ik op mijn bed lag. Nu voelde mijn bed zo zacht aan. Er werd op mijn deur geklopt. Ik keek op. “Kom maar binnen, het is open!”¯ riep ik. Ik zag Tom zijn hoofd en wilde opstaan om hem weg te duwen en ik had zelfs zin om hem te slaan, maar ik heb mezelf gezegd geen geweld te gebruiken aangezien ik weet hoe het voelt. Ik keek naar het plafond en hoorde hoe Tom dichter kwam. “Gast wat hebben ze met je gedaan?”¯ vroeg Tom. Hij ging op de grond zitten. Ik bleef mijn ogen op het plafond houden. “Alsof het jou iets kan schelen,”¯ zei ik. “Je bent nog steeds mijn broertje,”¯ mompelde Tom. “Had je eerder moeten bedenken dat ik je broertje ben,”¯ zei ik. Tom stond weer recht. Hij zuchtte even en verliet dan de kamer. Nog geen 3 seconden nadat hij de deur had gesloten kwamen de tranen vrij. “Je bent nog steeds mijn broertje,”¯ dat had hij gezegd. Waarom liet hij dat dan niet merken? Ik heb totaal niet het gevoel dat ik zijn broer ben, laat staan zijn tweelingbroer. Ik ben niets van hem. Of ik wil het toch niet zijn. Niet meer na dit. Ik klom nu recht en ging naar mijn kast om een shirt te pakken. Green Day lag bovenop dus die trok ik aan. Mijn blik viel op het papiertje dat Mercy had geschreven. Ik nam nu mijn laptop en startte die op. Traag ding mompelde ik in mezelf. Nadat mijn laptop eindelijk was opgestart melde ik me aan op msn en voegde Mercy toe. Ze was online maar toen ik tegen haar begon te praten ging ze offline. Jammer.

Er werd weer op de deur geklopt. Dit keer was het mam. Ze was verbaasd. Ik trok een vragend gezicht. “Je draagt geen make-up en je haar ligt plat,”¯ zei mam. “Ja, en?”¯ vroeg ik. “Dat ben ik gewoon niet van je gewend,”¯ zei mam. Ik knikte. Ze had gelijk, ik droeg al jaren elke dag make-up en mijn haar zat altijd omhoog met gel. Niemand had me eigenlijk zo al gezien. Ja, vroeger maar nu niet meer. “Ik ga wat anders doen met mijn haar,”¯ zei ik. Mam knikte. “Kom je eten?”¯ vroeg ze. “Ja, ik kom zo,”¯ zei ik. Dat moment hoorde ik de voordeur toe gaan. Gordon is terug met Lisa, Luka en Lucas. Het lawaai was duidelijk hoorbaar. “Oké, tot zo,”¯ zei mam en ging weg. Ik sloot mijn laptop af en ging voor de spiegel staan. Mijn haar lag plat en zag niet uit aangezien mijn pony veel langer is dan de rest. Ik trok een lade van mijn kast open en nam mijn muts eruit. Die zou ik nu weken gaan dragen tot mijn haar in model is gegroeid. Ik zette die op en greep mijn make-up en begon die op te doen. Toen ik klaar was ging ik eten. Luka en Lucas hadden ruzie, alweer. Dit verbaasde me niet, maar goed. Lisa zat Nelly te helpen met eten en Elly glimlachte breed toen ze me zag. Ik glimlachte slapjes terug. Tom zijn ogen waren op zijn bord gericht. Hij keek op toen hij me zag. Die blik in zijn ogen deed pijn. Ik ging aan tafel zitten en schepte eten op. Met moeite kreeg ik alles binnen. Ik voelde me nog steeds niet goed. Na een paar happen stond ik recht. “Ik heb geen honger meer,”¯ zei ik en ging van tafel. Ik trok mijn schoenen aan en ging even naar buiten. Ik stak een sigaret op. Jah, ik ben er verslaafd aan geworden. Hoewel ik het probeer tegen te houden, maar ik heb zo een heerlijk gevoel als het op is. Ik blies de rook uit. Ik gooide het peukje op de grond en stampte er een paar keer op zodat het volledig gedoofd was. Ik voelde me zo slecht dat ik er weer 1 had opgerookt, maar een heerlijk gevoel kwam erbij en overwon.

Het begon weer te regenen. Ik liet de druppels op mijn gezicht vallen. Ik was ondertussen gaan liggen op het muurtje in de tuin. De regendruppels lieten mijn make-up uitlopen. Het kon me niet veel schelen. Ik had mijn ogen gesloten en dacht aan vroeger. Mijn eigen tranen mengde zich bij de regen en bij de uitgelopen make-up. Ik zag er vast niet uit, maar dat kon me nu even niet schelen. Ik lag hier ook best goed. Alles dat ik morgen echt ziek ben. Het begon ook nog te hagelen. Geweldig, nu ga ik wel naar binnen, want dat doet best pijn. “Bill liefje hoe zie je er nu weer uit?”¯ vroeg mam. “Ik genoot even van de regen,”¯ zei ik. Ik ging naar mijn kamer en trok wat droogs aan en verwijderde de make-up. Ik begon me af te vragen waarom ik ze eigenlijk weer had opgedaan. Ik startte mijn laptop weer op en ging dan weer op msn. Ik wachtte tot Mercy online kwam. Ik schrok van het msn geluid. Mercy begon tegen me te praten.


Love cupcakes Mercy:
Billie (x
The last look back is black…”¯Bill”¯:
Hello (x
Love cupcakes Mercy:
Alles goed met je nu?
The last look back is black…”¯Bill”¯:
Valt mee, ik wil ziek zijn en dat valt niet mee.
Love cupcakes Mercy:
Ahah, kom langs, hier zijn microben genoeg x’D
The last look back is black…“Bill”¯:
Hoezo?
Love cupcakes Mercy:
Tja, mijn vader is dokter, daarom (x
The last look back is black…“Bill”¯:
Gheghe xd
Love cupcakes Mercy:
Nja, zo cool is het eigenlijk niet echt dat je vader dokter is.
The last look back is black…“Bill”¯:
Hoe komt het?
Love cupcakes Mercy:
Mijn vader wil dat ik ook dokter wordt maar dan begint hij weer te zeuren over mijn uiterlijk enzo. Niet leuk.
The last look back is black…“Bill”¯:
Dat is niet leuk! Mijn stiefvader zegt niets over mijn uiterlijk. Gelukkig maar.
Love cupcakes Mercy:
Gelukzak xd
The last look back is black…“Bill”¯:
Ghehe xd
Love cupcakes Mercy:
Doe je iets vanavond?
The last look back is black…“Bill”¯:
Nee, waarom?
Love cupcakes Mercy:
Gewoon, heb je zin om langs te komen?
The last look back is black…“Bill”¯:
Jah, hoe laat? (x
Love cupcakes Mercy:
Half 8 in dat ene steegje, goed?
The last look back is black…“Bill”¯:
Ja, perfect (=
Love cupcakes Mercy:
Geweldig =D maar ik ga nu eten, baai baai en tot strakjes (x
The last look back is black…“Bill”¯:
Ja, tot straks en smakelijk.


Ik sloot nu mijn laptop af en ging op bed liggen. Ik had een ‘date’. Of hoe ik het ook kon noemen. Ik kon het op zijn minst afspraak noemen. Ach het maakte allemaal niet uit. Eindelijk had ik eens een persoon gevonden die normaal tegen me sprak. Tenzij Brandon haar heeft omgekocht, maar dat klinkt beetje ongeloofwaardig.

Voor Tosca, omdat ze meer dan alles voor mij is<3
zomer 2008<3


Reacties:

1 2

MariTom
MariTom zei op 13 mei 2010 - 16:10:
Ik had hier geen reactie op geplaatst? Huh vaag x'D

Ik vind dit echt een cuwl stukje. En oehoehw. Billo heeft een date *fluit*


VampireFangs zei op 27 april 2010 - 19:41:
-weigert zichzelf foutjes aan te wijzen-
Ik vind het geweldig<3

Sorry voor mijn lamheid


RNN
RNN zei op 27 april 2010 - 13:29:
Aaaw :3


adelain
adelain zei op 27 april 2010 - 7:24:
:s
:x
liefteren dan mr


Lisaa
Lisaa zei op 27 april 2010 - 6:59:
Meeeeeerrr<3
x