Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Twilight » Our house » 6, six, six zes

Our house

29 april 2010 - 10:19

233

0

138



6, six, six zes

Bink trok me zijn kamer in en sloot de deur. Ik voelde hoe zijn handen mijn polsen omklemde in zijn lippen de mijne raakte. Meteen liet hij mijn handen los en ik sloeg ze om zijn nek. Ik viel achterover, op zijn bed. Onze kus ging over in heftuig gezoen en zijn hadnen schoven onder mijn topje. Binnen een seconden hadden zijn handen mijn BH-slotje gevonden en hij haakte hem los. bink trok mijn topje over mijn hoofd en trok daarmee mijn bh mee.

Ik zoefde over de overloop, en ging zonder te kloppen bij Bink naar binnen.
'Hebben jullie Es.. O My God!' onderberak ik mijzelf, en keek met grote ogen naar Bink en die... Dinges. Pluk of iets. 'Wat dóe je met hem??' gilde ik vervolgens.
'Ga weg, Silvan.' zei Bink bozig.
'Als jij haar los laat,'zei ik met een hoge stem, die nog eens drie octaven hoger schoot.


Ik vlocht mijn armen om zijn hals en legde mijn hoofd op zijn schouder. 'Heb jij het koud?' vroeg hij. 'Nee, natuurlijk niet ik ben toch zoals jij!' zei ik lachend. Hij lachte en drukte een kus op mijn voorhoofd. Het begon donker te worden en Seth trok me mee naar het randje van de klif en ging zitten. Ik ging naast hem zitten en we keken naar de maan, sterren en de zee. Ergens, ver weg, klonk het gehuil van een wolf.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.