Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Harry Potter » There's nothing like Love {Voor onbepaalde tijd gepauzeerd} » 31. How to annoy Ron

There's nothing like Love {Voor onbepaalde tijd gepauzeerd}

5 juni 2010 - 0:03

461

7

570



31. How to annoy Ron

Die avond bereidde mevrouw Wemel een heerlijke maaltijd. Iedereen genoot er van en er werd druk gepraat. Ik zat tussen Fred en Percy in en kletste wat met Fleur die tegenover me zat.
"Iek ben zoo blij voor jou en Fred. Joelie passen perfecte bij 'elkaar." Zei Fleur met het Franse accent wat ik zo leuk vond klinken. Fred drukte me even tegen zich aan, en ging daarna verder met eten. Plotseling klonk de luide, inmiddels bekende klop van Hagrid op de deur. Hagrid perste zich door de deuropening, gevolgd door Lupos en een vrouw met knalroze haar.
"Hoi." Klonk het van alle kanten.
"Mwan! Lewna is een gwoeie Zwerkbwaller!"
"Ron! Niet met volle mond praten!" Zei mevrouw Wemel boos.
"Ja Ronnieponnie,"
"Niet met volle mond praten!" Iedereen lachte verrukt om Fred en George. Buiten alle inmiddels bekende lachjes (al kon je het bulderende stemgeluid van Hagrid moeilijk een lachJE noemen) klonk een lach die ik nog niet kende. Mijn blik werd weer naar de vrouw getrokken. Ze glimlachte en kwam met uitgestoken hand op me afgelopen.
"Hallo. Jij moet Lena zijn. Mijn naam is Tops." Ik schudde haar uitgelaten de hand. Na een tijdje toverde mevrouw Wemel een heerlijk toetje op tafel, waar iedereen van genoot. Hier en daar werden nog wat grappen gemaakt, die meestal ten koste van Ron en Percy gingen, en er werd nog wat gekletst voor mevrouw Wemel ons naar boven stuurde.

Fred's P.O.V.
Nadat we afscheid hadden genomen van Hagrid, Lupos en Tops, pakte ik Lena's hand en trok haar mee naar de trappen. Hand in hand liepen we de trappen op, naar Ginny's kamer. Ik kuste haar zacht op de lippen en keek haar in de ogen. Ze maakte zich ergens druk om en ik hoefde niet lang te wachten voor ik erachter kwam wat haar dwars zat.
"Bij welke afdeling denk je dat ik kom?"
"Zwadderich." Zei ik zo serieus mogelijk. Ze gaf me een speelse stomp op mijn arm. "Goed, goed! Ik weet het niet Lena. Het maakt me niet uit waar je komt. Natuurlijk zou ik het geweldig vinden als je in Griffoendor komt, al is het natuurlijk ook wel handig om een spion bij Zwadderich te hebben." Ze kneep haar ogen even samen, maar lachte daarna. Ik hoorde de bekende voetstappen van Ron en Harry op de trap. "Wat dacht je er van als we Ronnieponnie even pesten?" In plaats van antwoord te geven kuste ze me vol op de mond.
"Ah man! Hebben jullie niks beters te doen?"
"Sorry Ronnieponnie, maar het is nog altijd een vrij land." Ron mompelde iets en liep verder de trap op. Lena gaf me snel nog een kus en glipte daarna Ginny's kamer binnen. Grinnikend liep ik naar boven, ging de kamer die ik met George deelde binnen en liet me op bed vallen.


Reacties:

1 2

Rebella
Rebella zei op 30 aug 2011 - 19:56:
hihihhihjaja ron daar ben je nog lang niet vanaf!


Rikki zei op 4 mei 2010 - 16:45:
Ik ga je niet dwingen sneller te schrijven dat houdt de spanning er ten minste leuk in


Nynke
Nynke zei op 29 april 2010 - 23:24:
Sorry dat ik zo laat reageer, maar werk nu in Frankrijk en het internet is- minder ***** (a)
Anywayyss:
Ga door! Omg! Nicce<3


Ezzlot
Ezzlot zei op 28 april 2010 - 20:54:
Meer meer meer


Teysz
Teysz zei op 27 april 2010 - 16:44:
Je bent vergeten "Lena's P.O.V." erboven te zetten.
Arme Ron, door iedereen geplaagd, kheb medelijden met hem.