Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » Time Hollow {gaat pas verder als ik het GRONDIG verbeterd heb.} » Hoofdstuk 9

Time Hollow {gaat pas verder als ik het GRONDIG verbeterd heb.}

27 april 2010 - 15:45

599

1

284



Hoofdstuk 9

Ethan werd wakker van hard gebonk. "Ethan, zit je hierin? Ethan, geef antwoord!" "Hmmm" Kreunde Ethan. Hij was nog niet helemaal wakker. "Ethan? Ben jij dat?" Toen wist Ethan weer waar hij was en hij schrok op. "Ja! Ik zit hierin! Haal me hieruit!" "Ik kom je zo helpen hoor! Wacht, ik heb een tang meegenomen..." Er klonk een hele harde kling en het deksel ging open. Een vlaag frisse lucht kwam naar binnen en Ethan nam er een grote hap van. Oom Derek tilde Ethan uit de container. "Getverdemme, Ethan! Waar heb jij ingelegen?" Ethan zag er niet uit, maar omdat hij al lang in de container had gelegen kon hij wel al tegen de lucht en kon hij dus niet bepalen in hoeverre hij stonk. Hij kon het zich wel voorstellen, want hij had tenslotte bijna anderhalf uur in de container gelegen nadat hij gebeld had. En wie weet hoelang hij er al inlag voordat hij belde. "Geeft ook niet, ik had eigenlijk niet anders verwacht." Zei Oom Derek. "Maar denk maar niet dat ik je in mijn auto neem! Dit is de container bij school, dus je loopt maar." De container bij school? Hebben die mannen hem dan helemaal hierheen gedragen? Dan moest iemand dat toch wel gezien hebben? "Is goed, ik voel me toch al iets beter." Zei Ethan, en hij begon te lopen.

Toen hij eenmaal bij zijn huis aankwam zag hij dat Oom Derek's auto er niet stond. Die zou het nieuws wel aan het verspreiden zijn. Geeft ook niet, hij wilde zelf toch eerst nog onder de douche voordat hij ging praten. Hij liep dus regelrecht naar boven, een spoor van vieze drab achterlatend. Hij deed zijn kleren uit, haalde voor de spiegel de grootste etensresten van zijn lijf en sprong onder de douche. Hij zou straks toch aan iemand moeten vertellen dat hij de pen kwijt is. Het probleem was alleen dat als hij het aan zijn ouders zou willen vertellen, want die zouden flippen. Dat durfde Ethan eigenlijk niet aan. De enigen die niet zouden flippen zouden zijn vrienden zijn. En Oom Derek. Maar de pen zou op ieder moment weer de tijd kunnen veranderen en dan zou Ethan weer opnieuw alles moeten gaan vertellen. Daar had hij geen zin in. En Kori was eerst wel door een tijdgat heengegaan, maar nadat ze dood was gegaan niet meer. Toen is oom Derek terug gegaan in de tijd en niet meer terug gekomen, waardoor de jonge Derek in het heden zit. Er was dus niemand aan wie hij het kon vertellen. Ethan stapte onder de douche vandaan en deed schone kleren aan. Hij voelde zich nog steeds smerig maar hij zou later op de dag nog wel een keertje onder de douche gaan. Hij liep naar onder. Daar zaten zijn moeder en vader. Oom Derek was nog steeds niet terug.

"Hoi Eeth" Zei zijn vader rustig. "En vertel me nu maar eens, waar heb je al die tijd gezeten?" Vroeg hij. "Nou, ik kan me niet meer zo heel goed herinneren wat er is gebeurd, maar volgens mij ben ik in de container gevallen" Loog Ethan. Hij kon maar beter niet de waarheid vertellen. "Hoe voel je je?" Vroeg zijn moeder bezorgd. "Wel goed" Loog Ethan weer. Het ging helemaal niet goed. Waarom zou het goed moeten gaan? Hij was de pen kwijt! "Eeeh...Mam? Ik denk dat ik even een wat ga lopen. Ik voel me nogal stijfjes na dat gehang in die container." Eindelijk iets wat hij niet hoefde te liegen. "Is goed schat" Zei zijn moeder en Ethan liep naar buiten.


Reacties:


Teysz
Teysz zei op 27 april 2010 - 16:39:
VERVOLG!!
't Is net zo spannend...