Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » Songs of the last days » Adrenaline

Songs of the last days

10 mei 2010 - 17:56

364

1

205



Adrenaline

Adrenaline - Clouseau

Tom
Angstig kijk ik om me heen, er is niemand te zien. Enkel ik, de brug en de spuitbus in mijn hand. Het is zo spannend! Al 5 jaar is het geleden dat ik nog eens kwam, daarna
ging dat gewoon niet meer, dat kon mijn hart niet aan.
Mijn hart werkt niet echt zoals het zou moeten, dus hard lopen kon ik niet. Als je illegaal iets gaat doen is het meestal wel handig om snel weg te kunnen lopen, maar aangezien ik dat niet kon, ben ik moeten stoppen met spuiten.
Met mijn ouders zijn we een dokter gaan opzoeken toen het steeds erger werd, en die zag maar een oplossing, pacemaker. Ik zag dat niet helemaal zitten, stel je voor, op je veertiende al rondlopen met iets in je lijf dat je grootvader ook net kreeg. Nee, ik was niet helemaal voor dat idee, maar nu is het helemaal super!!
Het voelt zalig om je hart regelmatig te horen kloppen wanneer het stil is, om je bloed te voelen stromen door mijn aderen, gewoon een kick geeft het.
Ik ben dat ding zo dankbaar, ik heb er echt respect voor. Dag in, dag uit werkt het, al 2 jaar lang, ononderbroken. Geen seconde heeft het stilgestaan, geen hartslag heeft hij gemist. Het heeft mij m'n leven teruggegeven, ik ben weer de hiphopper van vroeger. Ik heb het echt beseft, ik kan niet leven zonder die machine.
Ik kan niet leven zonder het geluid van die hartslag, niet zonder die kick in mijn aderen.
Kostte wat het kost zal het blijven doorgaan, geen slag zal hij missen. Tot zijn batterij leeg is, en hij samen met mij zijn laatste adem uitblaast, hij zal vechten tot het einde. Elke keer als ik betrapt wordt op een van mijn illegale hobby's zal hij samen met mijn leven ook mijn hachje redden. Ik ga met hem door het leven en zou hem voor niets meer willen ruilen. Hij laat me mezelf goed voelen, hij laat me mezelf menselijk voelen.
Ik ben een mens, met een minirobot vanbinnen.
Mijn hand schudt de spuitbus en mijn hart gaat tekeer wanneer een zwarte lijn op het beton verschijnt.
Ik was bijna vergeten hoe fantastisch zo'n snelle hartslag voelt.


Reacties:


chiboebel
chiboebel zei op 5 mei 2010 - 15:01:
één woord: geweldig (hoe je alles beschrijft)