Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » Time Hollow {gaat pas verder als ik het GRONDIG verbeterd heb.} » Hoofdstuk 10

Time Hollow {gaat pas verder als ik het GRONDIG verbeterd heb.}

10 mei 2010 - 16:42

491

1

283



Hoofdstuk 10

Ethan liep richting Chronos. Hij had toch geen idee aan wie hij het zou moeten vertellen, en hij kon wel een beetje afleiding gebruiken. De kans dat zijn vrienden daar zaten was ook vrij groot. Toen hij bij Chronos aankwam zag hij dat de auto van zijn oom daar ook stond. Ethan liep naar binnen.
“Heey Eeth, hoe gaattie?”¯ Vroeg Ben. Ethan keek rond. Hij had het gevoel dat hij iets mistte. “Kan beter. Waar is…?”¯ Maar voor hij uit kon praten schoten er allemaal foto's voor zijn ogen. Toen hij weer om zich heen keek zag hij dat hij weer in zijn eigen kamer was. En het ergste was dat Ethan precies wist wat dit betekende. Dit betekende dat de mannen wel degelijk wisten hoe ze de pen moesten gebruiken, en dat ze zijn leven zo konden veranderen dat hij helemaal gek zou worden. Hij wist zeker dat dit flashbacks waren geweest, ook al hoopte hij van niet. Hij had er 3 gehad. Op één flashback zag hij twee meisjes. Eentje met lange bruine haren en een schuine pony en eentje met lang golvend rood haar. Ze zaten op een bankje en waren met elkaar aan het praten . Links achter ze zag Ethan dat iemand anders dan Ben of Vic Shiloh aan het uitlaten was. Een man die hij niet kende. Dat het Shiloh was wist Ethan zeker, want er stond duidelijk op zijn halsband de naam van het dier. De halsband die Ben, Vic, Ethan en Morris voor Shiloh hadden gekocht toen ze hem geadopteerd hadden. Op de tweede flashback was een afgebrand huis te zien. En de derde flashback was de raarste. Het was een doodnormale situatie, met iets wat eigenlijk iedere dag gebeurt. Er was alleen iets anders aan. Ethan zag zijn moeder eten. Ze had haar arm in het gips. De enige die Ethan miste, was zijn vader.
Dat wilde Ethan even controleren. Snel rende hij naar onderen. Hij moest wel voorzichtig zijn dat hij geen rare vragen aan zijn moeder zou stellen. Hij liep naar de huiskamer, waar normaal gezien altijd een foto aan de muur hing die gemaakt was op de dag dat zijn vader en moeder getrouwd waren. Nu hing die foto er niet meer. Ethan schrok. De flashback klopte! Ethan moest toch weten wat er gebeurt was. Het was een teken dat het gebeurt was voordat zijn moeder getrouwd was, en toen was Ethan nog niet geboren. Eigenlijk kon hij het dus gewoon vragen. Hij liep naar zijn moeder toe.
“Mam? Wat is er eigenlijk ook al weer precies gebeurd met pap?”¯ Zijn moeder slikte. “Ethan, je weet toch dat ik het hier niet graag over heb?" Vroeg ze voorzichtig en ze keek Ethan niet rechtstreeks aan. “Jawel mam, maar toch wil ik het weten.”¯ Zei Ethan. Hij hoopte dat hij niet te opdringerig klonk. Zijn moeder zuchtte en keek haar zoon toen toch aan. “Vooruit dan, maar dit is écht de laatste keer...”¯


Reacties:


Teysz
Teysz zei op 28 april 2010 - 20:27:
Wat is er gebeurd??
VERVOLG!!!