Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » Help me! » Nachtmerries

Help me!

28 april 2010 - 18:50

274

0

220



Nachtmerries

Bailey heeft een droom die telkens maar blijft terug komen. Ze beschrijft een deel van haar leven. Daarna start het verhaal.

Ik keek naar de bellen die langzaam omhoog zweefden en knapten. Ik blaasde een nieuwe bel. De bel ging niet omhoog, maar zweefde naar de steen. Ik keek naar het graf waar de steen op stond. Mijn broer lag daar. 9 Jaar en gestorven aan kanker... Ik haatte deze plek. Ik wilde weg! Langzaam draaide ik naar rechts. Daar stond een meisje. Ze was klein, ongeveer 6 jaar en had twee blonde vlechtjes. Ik stak mijn hand naar haar uit. Op het zelfde moment deed zij dat ook. Ik bekeek haar nog eens goed en schrok. Ik trok mijn hand snel terug. Dat meisje... Dat meisje was ik, mijn spiegelbeeld.
Ik werd gered door de wekker.

Mijn leven stelt weinig voor. Ik ben geboren als dochter van rijke ouders. Mijn tweelingzusje is vlak na de geboorte gestorven. Mijn vader had een eigen bedrijf en werkte altijd. Mijn moeder bleef thuis voor mijn zus en broer. Later kreeg ik er nog een zusje erbij. We hadden en kregen alles wat we wilden. Mijn ouders zijn gescheiden toen ik 3 was. Van mijn vader heb ik sindsdien weinig gehoord. Ik zie hem nooit meer, hij leeft voor zijn werk. Van onze riante villa zijn mijn moeder, zussen, broer en ik verhuisd naar een woonwijk. Ik mistte het grote huis, ons zwembad, mijn dieren... Mijn broer kreeg kanker en is gestorven toen hij 9 jaar was. Mama hertrouwde met Ricardo. Prima gozer op zich hoor. Ik kreeg er gelijk twee bonusbroers bij. Stief vind ik zo gemeen klinken! Ricardo is als een echte vader voor mij. Problemen heb ik genoeg in mijn leven...
Take a look in my life...


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.