Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Twilight » Oh god that's sucks! » 6.

Oh god that's sucks!

22 mei 2010 - 18:53

437

0

233



6.

ik (anne) kom er net achter dat ik roze in plaats van in he grijs heb getypt dus brooke is voortaan in hat roze

Wéér ging die fucking telefoon. 'Hallo?' zei ik pissig. 'Jen...' 'ZIe je over tien minuten bij de grens,' grauwde ik en ik hing op. 'Gaan we?' vroeg Brooke met glinsterende ogen. 'Ja, je mag hem helemaal verrot schelden,' zei ik en trok haar mee naar buiten. Jake stond al bij de grens.

Op een of andere manier wist ik niks te zeggen... weetje.. als ik me het voorstel dan gaat het altijd heel anders. 'so what do you want?'vroeg jen

'Dat je terug komt,' zei hij, met tranen in zijn ogen. 'Hou je kop dicht, schoothond! Zie je dan verdorie niet dat ze even rust nodig heeft?!' gilde Brooke opeens.

wow! waar kwam dat vandaan... had ik hem nou echt schoothond genoemt? Jake begon te trillen. 'jake! rustig'gilde jennifer.. maar jakob scheurde als uit zijn kleren... en hij verandere in ene roestbruine wolf.oopz..


'Godsamme! Jacob!' gilde ik en de wolf wilde aanvallen. 'Je laat het,' zei ik dreigend. De wolf schoot op Brooke af en ook ik scheurde uit mijn kleren en beet hem woedend in zijn zij. Ik was veel sterker dan hij ooit zou willen dat hij mocht zijn en ook veel sneller.

ik gilde.. ik was altijd al bang geweest voor honden... en ene wolf is enger. ik dook in elkaar toen Jake's poot vlak voor me langs ging.

Ik ramde tegen hem aan en hij vloog een paar meter weg. Ik rende naar Brooke en begon haar weg te duwen. 'Wil je...' Ik duwde harder. Ze rende weg. Jake kwam weer aanstormen. 'Ik haat je,'zei ik in gedachten en rende Brooke achterna.

Hijgend kwam ik bij ons terras. en meteen kwam jenn aanlopen, in mensen vorm. 'OH MY GOD! sorry sorry sorry ik had hem geen schoothond moeten noemen.... sorry! '

'Maakt mij het uit,' mompelde ik ontdaan. Ik had hem gebeten en nou had ie pijn... Ik had hem pijn gedaan... Ik zakte neer op de stenen en begon te huilen.

ik zakte naast haar neer. 'het komt goed.. jullie genezen toch snel? wedden dat hij er amper last van heeft'

'Daar gaat het niet om, Brooke! Ik heb hem pijn gedaan!' Ze keek me verbaasd aan. Ergens,voorbij de grens begon Jake te schreeuwen.

'sorry ik begrijp je niet.... je hebt hem pijn gedaan.. en dan nog? jullie genezen snel? toch?'

'Ja, dat is het 'm niet. Ook van binnen.' Ze keek me vaag aan en Jake's geschreeuw stopte. Even later ging hij gewoon weer verder. Ik keek vermoeid naar de richting waar het vandaan kwam.

ik zuchte en stond op.'esmé is bezig met het eten. kom je zo?'vroeg ik toen ik de geur van pizza rook. Jen knikte en ik liep anar binnen


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.