Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Cinema Bizarre » Imagination - two shot » 1.

Imagination - two shot

29 april 2010 - 12:00

592

0

374



1.

And remember.. if you don't like oral sex, keep your mouth shut.

Strify knipoogt ondeugend naar me en hij zakt langzaam af naar beneden. Zijn lippen drukken kusjes over mijn hele borst en zijn tong draait om mijn tepel.
"Mhmm.." kreunde Kiro, die op bed lag en met zijn handen licht over zijn borst wreef. Hij kon zich bijna voorstellen dat Strify dat deed. Kiro's hand gleed langzaam over zijn buik naar beneden, naar de rand van zijn boxer.
Strify's hand zakt af naar de rand van mijn boxer. Plagend trekt hij hem een beetje omlaag en laat hem daarna weer los. Zijn lippen zuigen zich vast in mijn nek en ik kan niet anders dan mijn hoofd achterin mijn nek gooien en mijn ogen trillend sluiten. Strify's hand glijdt mijn boxer in en een luide kreun verlaat mijn lippen als hij zijn hand om mijn lid sluit.
"Geniet je, Kiro?" fluistert hij met zijn lage, sensuele stem in mijn oor.
"Mhmm.." is alles wat ik kan uitbrengen. Strify grinnikt zacht en begint zijn hand sloom te bewegen. Een luide kreun ontsnapt mijn lippen als Strify met zijn duim over het puntje van mijn lid wrijft en daarbij wat voorvocht over mijn eikel smeert.

Kiro's ogen waren gesloten en zijn ene hand wreef nog steeds over zijn borst, terwijl zijn andere hand de dingen uitvoerde die Strify in zijn gedachtes deed. Zijn lip had hij tussen zijn tanden genomen en zijn ademhaling was al wat versneld.
Ineens trekt Strify mijn boxer helemaal naar beneden. Hij knielt tussen mijn benen en verdoet geen tijd meer. In één keer neemt hij mijn lid diep in zijn mond en likt hij een streep van onder tot aan het topje.
"Oh, Strify!" hijg ik diep en ik haal mijn vingers door zijn zijde zachte lokken. Strify's hoofd gaat weer naar beneden en zijn lange vingers spelen zachtjes met mijn ballen. Dan holt Strify zijn wangen en komt hij zuigend weer omhoog.
"Strify!" Zijn naam ontsnapt mijn lippen in een luide kreun.
"Kiro?"
Met mijn tong lik ik meerdere malen over mijn onderlip, terwijl ik me volledig concentreer op Strify's aanrakingen.
"Kiro?"
Die stem.. Het klinkt zo echt. Het is net alsof hij echt tegen me praat. Maar wacht.. Hoe kan hij praten als hij..
"Kiro?" Een stem haalde Kiro uit zijn dagdroom en hij keek met grote ogen naar de deur. Meteen bedekte hij zijn kruis met een kussen en hij schoot recht overeind.
"E- e- ehm.. S- Strify.." stotterde de half-blondine beschaamd. Strify keek hem twijfelachtig aan.
"Deed jij wat ik denk dat je deed? Nee, laat me dat anders zeggen. Deed jij serieus wat ik zag dat je deed?" zei Strify langzaam en hij liet de plastic tasjes die hij in zijn handen had op de grond vallen. Kiro knikte beschaamd en de jongen keek overal, behalve naar Strify. Strify daarentegen staarde Kiro met open mond aan.
"En? Was ik goed?" flapte hij er ineens uit. Kiro keek hem eigenaardig aan.
"Wat bedoel je met 'was ik goed'?" vroeg verward hij aan Strify.
"Nou, jeweetwel.. Het leek alsof je fantaseerde over mij, dus ik vroeg me af of ik goed was," legde de jongen in de deuropening uit. Kiro keek hem met vuurrode wangen aan.
"Wat denk je zelf? Zag het eruit alsof je goed was?" mompelde de half-blondine beschaamd. Een ondeugende grijns spreidde zich op Strify's gezicht en een ondeugend lichtje twinkelde in zijn ogen.
"Het zag eruit alsof ik in het echt beter ben."
"Huh? Wat bedoel je daar nou weer mee?" vroeg Kiro niet-begrijpend. Strify gaf geen antwoord, het enige wat hij deed was de deur achter zich dichtgooien op zijn weg naar binnen.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.