Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Melody's Diary » Deel 4. Happy Newyear :D

Melody's Diary

19 dec 2008 - 18:35

382

2

174



Deel 4. Happy Newyear :D

Vanaf nu ga ik de hoofdstukken titels geven vindt dat toch wat mooier lijken
xoxo Jasminexx


Hallo dierbare lezers,
Het is alweer 2009 =D Iedereen een gelukkig nieuwjaar! Het is nu om precies te zijn half 1 's nachts 1 januari. Buiten knalt het vuurwerk nog steeds. Het meeste van de jongeren of van de dorpen verderop in de bergen.
Het siervuurwerk is een kwartier geleden al gestopt met de sterrenhemel te versieren. Best jammer. De enige reden waarom ik zo laat opblijf is omdat het siervuurwerk zo mooi is. Elk jaar zijn er weer nieuwe dingen. Ik zag vannacht zelfs een vlinder van vuurwerk
Ik ga nu weer. Het is tijd om wat slaap in te halen.
xoxo Sascha


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Het felle zonlicht wekt me op 1 januari. Buiten is het al uren licht als ik mezelf eindelijk overeind weet te trekken en mijn bed uit strompel. De straat is begeven met roze papier van de rotjes die vannacht nog enthousiast door het schaarse aantal jongeren in Scharnitz is afgestoken. Ik sleep mezelf naar de badkamer en zet mezelf onder de douche. Een nieuw jaar met nieuwe kansen. Over 3 maanden zijn de examens en dan is het tijd om een studie te kiezen. In Berlijn of München. Of misschien wel gewoon in Innsbruck! Het warme water glijd in stralen over mijn lichaam heen. Behalve het geluid van kletterend water en mijn eigen gedachtes is het stil in huis. Pap ligt waarschijnlijk ergens dronken te zijn en Fabian is nog aan het feesten of is zo onder invloed dat ie gewoon op straat is gaan liggen met de gedachte dat ie thuis was.
Heerlijk, zo'n leven waarin niks fout gaat en alles perfect is. Helaas is het niet mijn leven. Ik zet de kraan uit en droog mezelf af. De condens op de spiegel verstopt mijn evenbeeld. Alsof het bang is dat ik van mezelf schrik. Ik veeg met mijn handdoek een beetje vocht weg en bekijk mijn spiegelbeeld. Een meisje met lang zwart haar en bruine ogen staart me aan. Ze heeft wallen onder haar ogen en een waas voor haar ogen, alsof ze wel kijkt maar niet waarneemt. Ik draai mijn gezicht weg van de spiegel en kleed me aan. Ik hoef mezelf niet te zien. Het maakt me alleen maar bang.


Reacties:


xMusicAngel
xMusicAngel zei op 27 dec 2008 - 18:07:
HellooO, liebschen. X)
Whoa! Snel verder!
Jij moet echt schrijfster worden.
Of wou je de muziek in? *Kijkt bedenkelijk voor zich uit*
Naaa.. VERDER!

Xx. HVJ
Joyce...


BILLSxKETTE
BILLSxKETTE zei op 19 dec 2008 - 18:57:
wow, het is echt mooi,
ik snap niet hoe je het zo mooi kunt beschrijven
maar je moet weer snel een volend hooftstuke plaatsen

<3xo. Naomy