Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Save your kisses for me..!x [TC] » part 8

Save your kisses for me..!x [TC]

19 dec 2008 - 19:49

872

1

237



part 8

Ik loop kwaad door naar boven, mijn vader niets wetend achter gelaten, zoals verwacht komt hij meteen mijn kamer ingestormd. ‘wat scheelt er?’, vraagt hij meteen. Ik haal mijn schouders op. ‘is niet belangrijk.’, zucht ik. ‘Tom, komop vertel.’, ik zucht, ‘oké dan,’ zeg ik. ‘Ik was toch naar Bill hè, nou oké wij waren dus aan het praten komt zijn stiefbroer -Drake- thuis, wou ik weggaan, Bill smeken dat ik moest blijven, dat vond ik wel raar trouwens maar kom back to the point, wij naar boven gegaan maar, want die stiefbroer is echt onuitstaanbaar, Bill zei al tegen me dat hij Drake niet moest, het lag nogal persoonlijk zei hij, maar boven wou ik het echt weten want, pap, hij smeekte mí­j om te blijven! Maar Bill kon niet uitspreken of hij was al in tranen uitgebarsten, ik had hem dan getroost tot dat hij rustig was dan, en toen zei hij dat Drake hem misbruikte,’ een traan verlaat nu ook mijn ooghoeken. ‘hij misbruikte hem pap!’, roep ik. ‘Ja maar wat deed jij toen?’, vraagt hij terwijl hij een arm om mijn schouder heen legt. ‘ik was woedend en liep naar beneden, voor ik het zelf besefte was ik hem aan het afslaan, toen kwamen Bill zijn mam en stiefvader thuis, zijn moeder was echt boos op me, ze schreeuwde dat ik weg moest!’, zeg ik. ‘Maar heb jij het dan niet uitgelegd?’, ‘die kans heb ik niet eens gekregen,’ zucht ik, ‘Bill zijn stiefvader kwam ertussen.’, zucht ik. Pap kijkt op de klok. ‘Tom, het is al laat ga maar slapen we praten morgen verder.’, zegt hij. ‘Maar pap, ik heb morgen school.’, hij schud zijn hoofd. ‘ik laat je morgen niet naar school gaan Tom, niet nu!’, ik knik maar, hij verlaat mijn kamer en ik maak me klaar om te gaan slapen.


-volgende week zaterdag-

Bill heeft al de hele week niets tegen me gezegd, hij negeert me en loopt me straal voorbij, ik ben al bij hem langs geweest, maar ze kijken dus eerst uit het raam en als ze zien dat ik het ben doen ze niet eens open! Als ik bel nemen ze al niet meer op, ze herkennen mijn nummer! Op mijn bureau liggen al honderden teksten, tekeningen, kribbeltjes, noem maar op, allemaal voor of over Bill, ik ben bezeten door die jongen geobsedeerd! Ik heb mezelf ookal toegegeven dat ik dus iets voor hem voel. Telkens als ik hem zie slaan er honderden vlinders op hol in mijn buik, ik staar hem dan gewoon wat dom aan, tot hij me kwaad aankijkt, dan draai ik weg. Mijn vrienden sluiten me nu buiten, ze vinden dat ik raar doe sinds dat Bill er is, nou en, problemen mee? Ze doen nu rot tegen mij én Bill! Als ze tegen mij zo rot doen maakt me niet uit maar Bill is het niet waard.

Weer een tekening klaar, ja, weer Bill! ‘Tom kom je eten!?’, hoor ik pap van beneden roepen. Ik leg alles wat op zijn plaats en ga dan naar beneden, sinds vorige week ga ik nog maar soms naar school, voor de rest zit ik op mijn kamer. Mijn vader maakt zich zorgen, hij staat erop om met me naar een dokter te rijden, maar dat haalt toch niets uit, het enige medicijn dat ik nodig heb is Bill! Bill, Bill en nog eens Bill, niets anders! Ik laat me met een zucht op een stoel vallen. ‘Hoi!’, een hogere, irritante stel vult de kamer, Lola, de dochter van Karen, komt de kamer binnen. Ja mijn vader heeft, ‘de liefde van zijn leven’ gevonden, beweert hij, ik vind ze alle twee maar redelijk vervelend! Lola zaagt continu dat ze het oneerlijk vindt dat ik thuis mag blijven wanneer ik het wil, en dat ze mijn kamer binnen komt zonder te kloppen begint ze over Bill te zeuren. Over wat hij aan had op school en al die dingen, soms denk ik dat zij even geobsedeerd is als ik maar dan bedenk ik me dat zoiets onmogelijk is! Na het eten verdwijn ik weer naar boven. Ik zet mijn muziek op en staar naar het plafond. ‘Tommy!’, de hoge stem van Lola vult de kamer. ‘Wat?’, vraag ik geërgerd. ‘Ik en Karen gaan uit vanavond geen zin om mee te gaan?’, ik zucht, wat afleiding kan geen kwaad toch? ‘Ja oké is goed.’, ik sta op en maak me snel klaar. Als ik klaar ben is Karen al gearriveerd. Nu enkel wachten op Lola, hopen dat, dat kind opschiet! Dan komt ze eindelijk beneden en vertrekken we naar één of ander cafeetje, vraag me niet welk! We zetten ons aan tafeltje en bestellen wat te drinken, Lola en Karen zijn over vrouwendingen bezig, dus volgen kan ik niet. Dan zie ik Lola Karen aantikken, Karen draait zich op naar de deur, dan kijkt ze weer naar Lola en grijnst. Ik kijk ook naar achteren, Bill! mijn hart maakt een sprongetje. Karen zwaait effe. Dan komt plots Bill naast Lola zitten, als hij mij ziet verdwijnt zijn glimlach zienderogen. ‘Wat is jullie bedoeling?’, en hij kijkt van Lola naar Karen en van Karen naar Lola, die twee zitten er maar stom te lachen.


reacties?


Reacties:


JessixDoom
JessixDoom zei op 19 dec 2008 - 19:59:
whaaaaaaaa verder egt spr goed

xx

Luv Uuu