Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Harry Potter » There's nothing like Love {Voor onbepaalde tijd gepauzeerd} » 32. Wake up George!

There's nothing like Love {Voor onbepaalde tijd gepauzeerd}

5 juni 2010 - 0:04

480

5

398



32. Wake up George!

Met dank aan Yvonne ;) bedankt meiss :P

Lena's P.O.V.
Ik werd wakker gemaakt door Ginny die een kussen op mijn gezicht gooide. Ik mompelde wat, deed vermoeid mijn ogen open en keek naar de wekker op Ginny's nachtkastje.
"Waarom maak je me nu wakker? We hoeven pas over een uur wakker te zijn."
"Lena heeft gelijk." Hoorde ik Hermelien mompelen. Ginny was al uit bed gesprongen en begon zich vrolijk om te kleden.
"We gaan mam helpen." Ik kreunde.
"Waarmee?" Vroeg ik.
"De jongens wakker maken." Lachte Ginny. "Er is niets leukers dan een paar chagerijnige broers." Ik bedacht me dat dit misschien wel mijn kans op wraak voor de stinkkorrels van George was. En daarbij zou ik Fred op een normale manier wakker kunnen maken, niet op de, ongetwijfeld vervelende, manier van Ginny.
"Goed," Zei ik. "Maar ik doe Fred en George wel. Ik moet nog wraak nemen op George." Ginny lachte. En ik kleedde me snel aan. Ginny zou, samen met Hermelien, Percy, Harry en Ron wakker gaan maken. Percy moest ook naar zweinstein om, in opdracht van het ministerie van Toverkunst, een aantal controles uit te voeren. Hermelien vermoedde dat hij een aantal leraren aan een onderzoek zou moeten onderwerpen. We verlieten samen Ginny's kamer. Hermelien en Ginny moesten een verdieping naar beneden, terwijl ik er juist een naar boven moest.

Ik deed zachtjes de deur open en stapte de kamer van de jongens binnen. Op mijn tenen liep ik naar Freds bed en ging er op zitten.
"Fred. Fred?" Fluisterde ik. Ik liet mijn hand over de zijne glijden. Hij mompelde iets. "Word wakker. Kom op nou." Zachtjes sloot ik mijn hand om zijn bovenarm en schudde hem een beetje door elkaar. Hmm.. nog steeds geen reactie. Ik grinnikte en boog me naar hem toe om zachtjes een kusje op zijn wang te drukken, maar op het moment dat ik dichtbij genoeg was draaide hij zijn hoofd, zodat mijn lippen op de zijne terecht kwamen en hij sloeg zijn armen om mijn middel om me boven op hem te trekken. Ik protesteerde niet en kuste hem terug. Na een tijdje maakte ik me van hem los en fluisterde zachtjes: "Je moet me helpen."
"Waarmee?"
"Je broer wakker maken." Hij lachte.
"Waarom heb ik zo het idee dat George dit niet leuk gaat vinden?" Ik haalde mijn schouders op en grijnsde.
"Ga je me helpen?" Hij knikte. Ik vertelde Fred wat mijn bedoeling was. Hij knikte en zwaaide met zijn toverstok. Naast ons verscheen een emmer gevuld met ijskoud water en ijsklontjes. Ik lachte zachtjes en we pakten samen de emmer op.
"Ik tel tot drie. Een.. twee.. Drie!" We kiepten de emmer om en George schoot proestend overeind.
"Waar is de brand?!" Hij keek om zich heen en zag mij en Fred dubbel slaan van het lachen en leek toen pas te merken wat er gebeurd was. "Merlijns onderbroek!" Fred en ik bleven lachen en ik liet de jongens alleen zodat ze zich klaar konden maken.


Reacties:


Rebella
Rebella zei op 30 aug 2011 - 19:59:
ijsklontjeesssss gevecht waarom denk ik dat dit een tennisbal effect gaat opleveren?


AnnaVD
AnnaVD zei op 28 maart 2011 - 21:00:
haha super grappig,
maar was het niet zo dat eten en drinken een van de uitzonderingen op gamps wet van transfiguraties was. dat betekent dat je geen water met ijsblokjes tevoorschijn kan toveren ;P ik vind het niet erg hoor, juist super grappig ik raak helemaal verslaafd aan dit verhaal


Nynke
Nynke zei op 1 mei 2010 - 10:16:
Ghihiu


Teysz
Teysz zei op 30 april 2010 - 21:59:
LOL
Vervolg


V0nneke
V0nneke zei op 30 april 2010 - 21:36:
Haha
Blijft leuk

En dank je wel