Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » I sad it can't get any better, what if i'm right? » [4] I hate my life

I sad it can't get any better, what if i'm right?

1 mei 2010 - 13:53

496

2

292



[4] I hate my life

sorry dat het zolang duurde. met mijn fret ging het eerst niet goed. daarna stierf hij.hij was een vriend. nu verder naar het verhaal sorry voor het lange wachten.

Pov scarlet
ik help me ma met het eten. We maken Spagetie. Als de spagetie klaar is eet we samen de spagetie. het is heel gezellig maar toch mis ik de aanwezigheid van me vader. Na het eten ga ik en me zusje met onze hond daisy wandelen naar het park.ik ga op de bank zitten terwijl me zusje de speeltuin in gaat.
Daisy rent rond. Na een tijdje zo te hebben gezeten ga ik en me zusje naar huis. Als ik binnen kom is het heel stil. Ik loop de keuken in zie daar me moeder levenloos liggen. ik kniel naast haar neer. Ze is koud. ik bel een ambulance en niet veel later hoor ik de sirenes.Ze komen binnen enze doen van alles met haar. Dat komt er een vrouw naar me toe. We hebben alles geprobeert. Maar ze leeft niet meer.

Ik schiet waker.het zweet loopt over mijn gezicht en rug. Weer die droom. Die dag was vregelijk. Ik kijk op de wekker 8 uur.Ik kan nu toch niet slapen. Ik sta op en kleed me aan. ik ga naar beneden en ik begroet Marian & Mark.
Dat zijn mijn pleeg ouders. ze werken altijd behalven op zondag. Ik maak een boterham en pak een glas water. ik neem een hap van me brood en zie ze weg gaan. ik zeg ze gedag en eet verder mijn brood op. Op eens zie ik me pleegzusje er staan. zo meeteen komt mijn vriendje en hun vrienden logeeren. Ze blijven een week. En je kan er niet tegen in of anders kom je een week niet binnen. Ik zucht ok. ik hoor de bel en dat tutje ik bedoel me stiefzusje rent.voor zo ver ze kan naar de deur. Er komen 4 personen binnen. het intereseert me echt niet meer. ik ruim me bord en glas op. ik hoor ze allemaal lachen. ik heb echt geen zin om hier 1 week te bijven.Ik loop naar boven en pak me tas en loop naar beneden.ik werdt geroepen door me stiefzusje.Ik zet me tas bij de deur en loop naar de woonkamer. Mijn stiefzusje stelt ze voor. Dus tom,bill,gustav en georg. ik zeg maar ik ben scarlet. ik zeg ze gedag en pak me jas trek die aan en pak me jas en ga naar buiten en sla de deur dicht. Ik mis mijn ouders en me zusje. waarom moest zij naar een andere familie? ik loop naar een hoog gebouw en klim om hoog en ga op het dak staan. Hier laten mensen me teminste met rust. ik struikel over een steentje en val. ik sta op. ik voel deze pijn toch niet meer. ik ga zitten en kijk naar de wolken. langzaam verandert de dag in de nacht. ik weet zeker ze komen me toch niet zoeken. 2 dagen later ik zit nog steeds op dat gebouw. Gisteren was ik jarig maar ach. Als of ze daar nog aan denken. Plots voel ik een hand op me schouder.

reacties


Reacties:


MissJonas
MissJonas zei op 4 mei 2010 - 12:55:
wat een depressie ;D
snelverder<3


neversay
neversay zei op 1 mei 2010 - 14:57:
Waarom stop je op dit moment ;o
Ik wil weten hoe verder gaat. <3

Xxx,