Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Jonas Brothers » Just a JB love Story { Jonas brothers <33} » 22

Just a JB love Story { Jonas brothers <33}

2 mei 2010 - 0:12

970

0

237



22

omdat ik moe ben. n.n Dat wil zeggen ik heb geen zin om Twen itietoetoe te ktpem/

Waw. ik moest werk gaan zoeken. Ik verveelde me te pletter. Er klopte iemand op de deur.
'Goeeeiiie morgen!' Ik herkende de stem van Lewis, een vriend van me.
'Wate moet je?' mompelde ik.
'Ik kwam even buurten,'zei hij. 'Neem dan op z'n minst een check van 5 miljoen mee, en anders mag je dat intro ook nietm eer doen.' Ik sloeg de deur in zijn gezicht dicht. (Weirde zin.) Ik schoof richting de computer, hij was LANGZAAM!,en startte hyves op. Lewis had me tig krabels gestuurd en een paar tikken. Ik verwijderde ze allemaal, dude, wat haatte ik die gast! Hij stalkte me! GRrmpphf.


'vllearbedeaking'hoorde ik een van hun zeggen. ik staarde ze vaag aan.'no! its Vleorabedaaaaaking'zei de ander.'vloerbedekking'zei ik automatisch. de jongens keken op en nu keken hun me vaag aan. 'wat?'vroeg ik geirriteerd.

Weetje. Jacob Black had gelijk: Life sucks. Vooral als je werkeloos bent.


De jongens gingen verder in hun discussie hoe je vloerbedekking moest uitspreken. De bus stopte en snel kwam ik overeind. ik checkte uit en stapte de bus uit. Toen de bus was weggereden stak ik over. Meteen was ik bij de videotheek waar ik werkte. Ik Liep naar binnen 'heej noël!'begroette Justin me, die achter de kassa stond

Ik schopte mijn schoenen uit, en ook mijn sokken, zodat ik het tapijt/vloerbedekking onder mijn voeten voelde. 10 uur. Hmm... Ik verveelde me nog steeds. weetje, ik ga naar buiten. Ohh! de ontdekking vna het jaar! Ik stapte de deur uit, en voelde hoe koud het was. Verdomme! Schoenen vergeten! De deur waaide dicht, ne ik hoord de deur dichtvallen. KUT! ik had geen sleutel. Hé Shit! Nouja, dan maar aar buiten. Ik liep de trappen af, en het vroor. Kaautjs,!
Right. Ik liep de bus binnen, en ging ergens zitten. Bij Leiden CS reedi k gezellig mee naar A'dam, waar ik in een andere Bus stapte. Dude, waar was ik me ebezig? mijn ouders woonde in A'dam Zuid, en ik was nu in West. Ik zakte achterin de bus, en drie jongens hadden een discussie. Amerikanen, dacht ik vaag.
'vleurbedaikingah!'zei eentje verontwaardigd. Ik keek verrast op. Dat kende ik!


Ik begon de nieuwe films te rangschikken. 'datdat heeft saskia al 4 keer gedaan vandaag'melde Justin. Ik zag hoe dezelfde bus als waar ik net in zat stopte. Er stapte een meisje uit... en de drie jongens... waren ze nou een rondje gereden? 'VLEOOOORBEDAAAKIEENG´gilde eentje.Alle vier liepen ze hierna toe. Ik richte me weer op de films. aan het tinkelde geluid van de deur wist ik dat ze binnen kwamen. ´vleoraregjbw´zei een. ´oke jongens... wie jullie ook zijn het is gewoon vloerbedekking!´gilde ik. ze keken me niet begrijpend. ´we don´t speak dutch´zei de een. ´oke... its vloerbedekking so shut up about that stupid word its just normal like... ehm... a floor!´ Justin proeste. ´bek dicht!´gilde ik.

Ik sjokte de winkel binnen. Ohja, dat ging ik doen: Een film huren. maar waarom in Godsnaam in Amsterdam???? Nouja, ik was er nou toch al, dus ik liep door. De JOngens blokkeerde het gangpadje. Ik duwde ze opzei.
'Off the way, ik moet er even langs.' Ik duwde ze aan de kant, en ik liep door naar het "J" rek.
"james Bond!" Neeh, da's niets voor mij. oké, nara de B.
"Bond, James!" Verdomme! Oké, naar de A.
"Agent 007!"Godsamme! was dit een James bond winkel??? Ik liep door naar de T
"The Twilight Saga." Geen zin in zoenende vampiers. next one. Bij de S stond:
"Superman!!" Yeah, of course. En dan de K:
"Kleine Karel met het Grote Haartjesbos." Right.... Ik liepn aar het meisjes toe, dat zo pissig was, en tikte haar op haar shcouder.
'Heb je hier ook normí¡í¡le films?'vroeg ik.


'weet ik veel.. ik ken ze ook niet uit mijn hoofd'snauwde ik. 'maar als je james bond zoek moet je hier zijn... onze baas is nogal obsessed' 'vloerbedaking'gilde weer iemand. 'kut bekken dicht!'gilde ik terug.

Ik grijnsde, en vroeg: 'Wat voor niewe filsm hebben jullie?'
'Nou... Ehm.. Weet ik niet. ijk zelf maar.' Ik kreeg iets in mijn handen geduwd.
'Samen is niet allen, vor de allerkleinste.' merkte ik op. 'Ik ben niet "De allerkleinste." Ik keek op haar naamplaatje. 'Noël?' Ik dacht even na.. NOël.. Dat was Kerstmis in het Frans. Maar ik kende dei naam nog meer ergens van....


'dat ben ik jah!'mompelde ik terwijl ik doorliep naar de bejaarde films. dat houd in dat onzebaas james bond in het zwart wit had besteld en dan als oude liet tellen. 'vlierbaadetegn'werd er weer gegild. 'DAT WEET IK ONDERHAND WEL!'gilde ik. 'ooh trouwens hier'ik viste ergens een dracula film vandaan. en duwde het in het meisje haar handen. 'het is niet voor de allerkleinste!'

'Thanks,'zei ik, en liep naar de balie.
'dat is dan 3.50, ledenpas?' Ik schudde mijn hoofd. 'dan heb je pech, want dankrijg je geen korting.' Ik betaalde braaf het geld,en liep naar buiten, waar het plensde. Ik viste mijn portomonee tevoorscijn, en tjekte hoeveel dingesi k nog had. Op. Verdomme. Dan op de stripenkaart. Niet genoeg. Fcuk. Nouja, dan met g... Dat head ik net uitgegeven. Ik stapte in een plas. Natte voeten, ok dat nog. De jongens kwamen ruziënd naar buiten.
'One moment, please.' er kwamer een op mij af.
'Did you have any shoes or something?' vroeg hij stmverbaasd. Ik knikte.
'I've, but i'm to lazy to put them on,' zei ik droog.
'Right. Well, i go back.. GOodbye, Heather.' Hij lep weg.
'Yeah, doei.' Ik draaide me om, en gingf de videotheek in.
'Nee! Geen vloerbedekking toegestaan!'werd er geroepen. Ik grijnsde.
'Noël? Kan ik met jou meen aar huis?' Ze stak haar hoofd achter een rek vandaan.
'ken ik jou?'


'nou eigenlijk wel... als je denkt aan jonas brothters... en..ehm...jah nou pete... en vloerbedekking mischien wel'
'KOP DICHT OVER VLOERBEDEKKING!! WAAROM DENK JE DAT IK MORGEN LAMINAAT GA HALEN!!' gilde ik meteen. 'maar wacht.... dan ken ik jou inderdaad. hoi heather!'
'hoi!'


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.