Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Harry Potter » There's nothing like Love {Voor onbepaalde tijd gepauzeerd} » 35. The castle

There's nothing like Love {Voor onbepaalde tijd gepauzeerd}

5 juni 2010 - 0:04

270

10

526



35. The castle

Het spijt me echt, echt, echt heel erg dat het maar zo'n kort stukje is!! Maar ik heb eigenlijk straf en mag dus niet op de computer :(. Maar dat komt wel goed ;). Ik beloof dat ik zo snel mogelijk meer zal schrijven :D. xx

Fred's P.O.V.
De trein stopte en George en Leo maakten dat ze weg kwamen. Ik durfde te wedden dat ze opgelucht waren dat ze van mij en Lena verlost waren, vooral Leo. Ik dacht even terug aan wat er gebeurd was op het moment dat Lena de coupé in was gestapt.

Ik maakte de deur open en liet Lena voor gaan. Zo gauw ze de coupé binnen was gestapt was Leo op gesprongen en had hij tegen mij en George gezegd:
"Jullie hadden me wel eens mogen vertellen dat jullie zo'n knap meisje mee hier naartoe zouden nemen, dan had ik me een beetje op kunnen frissen!" Had hij uitgeroepen. Daarna had hij onbeschaamd mí­jn vriendin staan versieren. Ik had me net op tijd kunnen herinneren dat ik hem niet had verteld dat Lena en ik samen waren. Dus zei ik kalm en met een brede grijns op mijn gezicht:
"Leo Jordaan! Kun je alsjeblieft ophouden met flirten met mijn vriendin?" Hij had me ongelovig aangekeken. Ik had alleen maar gegrinnikt en mijn arm om Lena heen geslagen, terwijl hij zijn excuses aanbood. Die accepteerde Lena lachend, waarna de rest van de reis rustig verliep.


"Hallo, Aarde aan Fred Wemel!" Lena bewoog met haar hand voor mijn gezicht. In een beweging greep ik haar hand en drukte op iedere vinger een kus, waardoor ze begon te giechelen. Ik glimlachte en we stapten samen het peron op, richting de koetsen. Tot mijn verbazing waren wij de laatste twee en hadden we een koets voor onszelf. De rit naar het kasteel duurde ongeveer vijf minuten en toen het kasteel eindelijk in zicht kwam werden Lena's ogen groot.


Reacties:

1 2

Rebella
Rebella zei op 30 aug 2011 - 20:03:
groot groter grootst


Teysz
Teysz zei op 5 mei 2010 - 14:43:
Ff verder lezen.


Rikki zei op 4 mei 2010 - 16:58:
hihihi vet verhaal leona!


JustaStory
JustaStory zei op 3 mei 2010 - 17:26:
VERDER =D


Nynke
Nynke zei op 3 mei 2010 - 14:53:
Leuk