Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Explosive » Zwölf

Explosive

2 mei 2010 - 18:41

372

0

224



Zwölf

http://www.dutchdesignersoutlet.com/img/product/3264_Nikki_Beach_Black_S-C_Minishort_1_(1).jpg

Alix

Ik laat grommend de warme stralen over mijn lichaam stromen. Stomme Tom en stomme Georg. Ik hoor Bill wat rommelen, waarschijnlijk zoekt hij zijn zwembroek. Even later hoor ik een zacht klopje op de deur.
"Wat?" Mijn stem klinkt veel geïrriteerder dan hij verdient.
"Sorry, was niet zo lastig bedoelt," zeg ik vlug.
"Weet ik wel, schat. Ik ga met de jongens naar het zwembad, ok?"
"Ok, veel plezier." Ik klink nog steeds nors.
"Tot straks, lieverd."
"Doei." Ik hoor de deur dichtgaan, en meteen krijg ik het gevoel dat ik hem straf voor iets wat hij niet gedaan heeft.
Ik ben niet echt eerlijk tegen hem, hij kan er helemaal niks aan doen dat zijn vrienden soms zo lomp zijn. Misschien moet ik ook maar even gaan zwemmen, en hem beloven dat we vanavond verder gaan.
Ik draai de kraan dicht, stap uit de douche en sla een grote handdoek om mijn lichaam. Ik huppel naar mijn koffers en zoek tot ik mijn mooiste bikini gevonden heb. Een zwarte, cadeautje van Bill. Nu ik erover nadenk, Bill verwent me best vaak met geschenkjes en uitstapjes. Of met... nee, ga ik niet zeggen, misschien zijn er kinderen in de buurt.
Ik laat mijn handdoek vallen en werk me in het badpakje. Ik trek gauw een kleedje over mijn hoofd, neem een tas mee met handdoek en zo en vertrek richting zwembad.
Bill, baby, here I come.

De geur van chloor versterkt hevig wanneer ik de deuren van het tropische binnenzwembad open. Ik wandel zelfzeker naar binnen, me duidelijk bewust van de begerende mannenblikken die van alle kanten lijken te komen. Maar het enige waar ik echt naar kijk, zijn de jongens in het water. Vanuit mijn ooghoek zie ik een knappe, donkere man. Als hij ziet dat ik kijk, knipoogt hij. Ik lach, en krijg hetzelfde gebaar als antwoord. Zijn witte tanden contrasteren fel met zijn huid, en in zijn ogen dansen de pretlichtjes. Oh ja, die weet duidelijk wie ik ben.
Ik schud zachtjes mijn hoofd en loop door naar de rand van het zwembad, waarin de jongens mij ook hebben opgemerkt. Ik kijk Tom vragend aan, aangezien ik maar drie stuks tel. Hij wijst naar de kant, maar mijn glimlach vervaagt als ik merk dat zijn broer niet alleen zit...


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.