Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Jonas Brothers » Because I love you, [Jonas Brothers] » Chapter 21

Because I love you, [Jonas Brothers]

3 mei 2010 - 21:48

678

4

266



Chapter 21

~ Kate's Point of Vieuw


‘O Nick en Kate voor dat ik heb vergeet. Pap is er dit weekend niet. Hij moet naar onze oom. Volgens pap gaat het heel slecht. Mam gaat zometeen als je met Kate heeft gesproken gelijk weg. Duss…’, zegt Joe op een rustige toon. ‘Dusss?’ zeg ik vragend.
‘Joe!’, gilt Frankie door het gesprek heen. Hij hangt nog steeds op Joe’s schouder en vecht nog steeds tegen. ‘Joe, zet je broertje neer!’, hoor ik een strenge vrouwelijk stem. Er kwam een vrouw naar ons toe gelopen. Ik schat haar in de 40 of zoiets. Haar ogen lijken een beetje op Nick. Dus dan was dit Nick’s en Joe’s moeder. De vrouw die me zo meteen gaat ondervragen, geweldig!
Ik perste een glimlach uit. ‘Aangenaam kennis te maken’, zeg ik beleefd. Ik probeer zo echt mogelijk over te komen. Ze keek me iets onderzoekend aan. ‘Ik ben Denise, zei ze en stelde zich beleefd voor.
‘Nou, nu er iedereen is. Kunnen we gezellig met elkaar praten’, zegt ze beleefd en wenkte om haar te volgen. Joe zet Frankie neer en volgde haar. Nick wou ook volgen, maar ik trek aan het zijn arm. ‘Kate, wat is er?’ ‘Nou, door jouw heb ik een gelijk een slechte indruk. En wil je weten hoe het komt? Jij kuste precies voor het huis en je moeder zag het!’, zeg ik hysterisch. ‘Je wordt nu gewoon paranoïde. Ontspan, mijn moeder is geen serie moordenaar. Je moet gewoon ontspannen en jezelf zijn.’, zegt Nick grinnikend. Voor dat ik een antwoord kan geven, trekt Nick me mee. Hij bracht me aan een tafel. Op de tafel stonden allemaal kleine kopjes met thee. Joe wenkte om naast hem te gaan zitten. Aan mijn andere kant zit Nick. Wees gewoon zelf, spookten Nick’s woorden door mijn hoofd. ‘Frankie, ga maar vast naar boven’, zegt Denise op een lieve toon. ‘Nee, dat wil ik niet!’, protesteert Frankie. De lieve blik verandert plotseling in een strenge blik.’Nu’. Frankie knikt bang en rent naar boven. Nick zei net dat ze geen serie moordenaar is, maar dat ga ik nu wel aan twijfelen. ‘Nou Kate, jij komt uit Amsterdam’, zegt ze ineens heel lief. ‘Uuuh, ja en nee. Ik ben geboren in een Zoetermeer en heb een paar jaar gewoond in Amsterdam’. ‘De stad van de drugs en de seks’, zegt ze op gewone toon of het haar niets uitmaakt. . ‘Dat was vroeger. Nu is dat een stuk minder. Het is eigenlijk meer een gezellig stad, waar iedereen in de kroeg elkaar kent’. Ik merkte dat Nick boos naar zijn moeder keek, maar denise reageerde er niet op. ‘Oké’, was haar simpel antwoord. ‘Nou, ik kom wel gelijk te zaken. Ik kan gewoon aan je zien dat jij het bent ’. ‘Wat bedoelt u?’, vraag ik verward. ‘Ontmaagd. Dus mijn vraag door wie?’. Mijn stem was. Ik probeer de woorden te bevatten. Alleen het lukte niet echt. ‘Mam, dat zeg je niet!’, zegt Nick woedend. Hij staat op en de thee valt zo over de tafel. ‘Nick! Hou je mond’, schreeuwt Nick’s Moeder. ‘Nee, ik ben geen kleuter meer. Wat denk je om die vraag aan Kate te stellen!’. ‘Pfft. Ga je ineens stoer doen bij je vriendinnetje. Het is precies hetzelfde als bij Kesha’. ‘Helemaal niet. Kate is heel anders dan Kesha’…
Joe staat nu ook op en trekt me omhoog. ‘Wij gaan naar boven. Dan kunnen jullie uitvechten’. Joe pakt stevig mij hand en trekt me mee naar boven. Hij brengt me aan een kamer. ‘Tadaaa, dit is jouw kamer’, zegt Joe met een grote lach en duwt de deur open. Hij probeert me een beetje op te vrolijken. Alleen het lukt niet echt.
In de kame stond een grote bed en ik plof me neer. Ik begin nu pas te beseffen wat er is gebeurt. Dit komt allemaal door mij. De tranen rollen over me wangen heen. Dit alles.
Ineens hoor ik een groot kabaal. Met schrik kijk ik naar Joe die ook nu bang word.


Thankyoou for alle reactieee's
Oja, ik heb een trailer gemaakt voor deze story ^^


Reacties:


Merel
Merel zei op 4 mei 2010 - 13:55:
Wahaiii Ik lieft diitttt
<33

Ga eventejs die trailer kijken...

xx


xEmma
xEmma zei op 4 mei 2010 - 11:23:
Mwaaaaaaaa, je hebt haar laten praten r haar maagdelijkheid x)
Ge-ni-aal!
Stiekem ga ik hier nu een beetje plat
Snel meer
Xx


Nynke
Nynke zei op 3 mei 2010 - 23:59:
Wat dood! Maarja, dat is wel leuk voor het dramatische effect


lisasnowy
lisasnowy zei op 3 mei 2010 - 21:48:
snel verder!
waarom staat er in dat filmpje dat de dood onverwachts komt?
je laat toch niet iemand dood gaan?