Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Disturbed. » 2- Like a normale day

Disturbed.

20 dec 2008 - 21:43

601

2

174



2- Like a normale day

Met een klap sla ik me wekker uit. “rot ding”¯ zegt ik zacht, en klim me bed uit. Ik lopen even naar me spiegel en bekijk me zelf even goed. Me rode haren helemaal door de war, en uitgelopen make-up dat tot onder me neus komt. Ik wrijf over me gezicht en loop naar me kast. Pak een onderbroek en me BH en loop gauw naar de badkamer. Ik stop even bij me broertjes[11] kamer, en zie dat hij nog lekker ligt te pitten. “yes!”¯ blij loop ik naar de badkamer en doe hem op slot. Het is ook altijd een gevecht met wie d'r als eerst in mag.

Als ik naar beneden loop terug naar me kamer, kleed ik me zelf snel aan en maak me op. Ik hoor me broertje de deur open gooien. Ik gluur door de deur, en zie me broertje chagrijnig de trap op sleuren nog half slapend alsof hij elk moment naar beneden kan vallen. “Goedemorgen broertje!”¯ roep ik vrolijk naar hem toe. Verbaast kijkt hij naar mij die door de deur gluurt. “Goedemorgen..”¯ zegt hij slaperig en doet de badkamer deur dicht. Met een glimlach op me gezicht loop ik blij naar beneden, en zie me moeder aan tafel zitten. Wat doet ze? Leest ze nou.. Een boek? “Wat ben jij vrolijk?”¯ kijkt ze naar me alsof ik voor het eerst vrolijk ben. “ik heb gewoon lekker geslapen… Wat ben jij nou aan het doen?”¯ . “Een boek aan het lezen?”¯ vaag kijk ik me moeder aan. “het zalf wel.. Ik heb niet zo’n honger. Ik ga meteen naar school”¯ Ik pak me rugtas en prop me brood en drinken er in.

Ik doe net me schoenen aan of me broertje kom net de stap af. “Goedemorgen Daniël”¯ zegt me moeder. Daniël legt z’n tas op de grond en gaat zitten aan tafel. “Hoi..”¯ zegt die dan terug. “ben je klaar dan kan ik je weg brengen?”¯ vraagt me moeder aan hem als die zo wat weer bijna in slaap valt op de tafel. Ik moet er even om lachten, om het feit dat me broertje en ik zo veel op elkaar lijken. Alleen dat hij Donker blond haar heeft en ik rood is een groot verschil, en dat Hij kleinere krulletjes heeft dan ik. Ik heb lang golvend haar tot onder me ellebogen, Met een pony. Met me fel blauwe ogen er onder vinden veel mensen dat best eng of beter gezegt mysterieus er uit zien. Maar ik ben een heel normaal meisje. Ik heb een lief broertje, en woon bij me moeder. Niks vreemds toch? Oke.. me vader is overleden, en heb als sinds me 6de vreemde dromen die ik nu nog steeds krijg. Wat betekenen ze toch. Ik ben dus na 10 jaar nog steeds niet verder met het vinden van de betekenis van deze droom.

“Ik ga!”¯ roep ik en wil de deur dicht gooien, maar iemand houd het tegen. Verbaast draai ik me om en zie me broertje. “Geef je geen kus meer ofzo?”¯ Hij kijkt me verschillig aan. Ik lach even en geef hem een dikke kus op zijn wang. “Doeei!”¯ zeg ik en zwaai naar hem. Hij zwaai terug en gaat weer terug naar binnen. Achter af denk ik aan hoe lief me broertje toch is. Hij is pas 11 maar heeft een verstand van iemand van 14, hij praat ook op een niveau van iemand van 14. Ik kan goed met hem opschieten. Beter dan bij ieder ander in een gezien. Hij probeert me altijd te helpen, en te begrijpen. Dat vind is zo super fijn aan hem.


Reacties:


Schoonzusjes
Schoonzusjes zei op 20 dec 2008 - 23:17:
Snel verder Honn! <3


SacredxSoul
SacredxSoul zei op 20 dec 2008 - 22:03:
í awhh wat lief ^^
je broer is int echt ouder dan jouw x3
maí¡í¡r idd 14 jaar oud in zn hoofd volgensmij
XxX