Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Jonas Brothers » Unfare » fight

Unfare

7 mei 2010 - 13:31

454

3

219



fight

sorry dat het weer zo lang duurde ik had een heel lang hoofdstuk geschreven en toen heeft mijn pa de computer uit gedrukt en poef weg was mijn hoofdstuk dus ik moest weer helemaal overnieuw beginnen.

pov: Dylan
shit, hoe moet ik dit nou weer uitleggen ik ga maar voor de directe aanpak en vertel het haar gewoon. Ria snap je het dan niet? ik heb een vriendin ik zag Ria haar ogen glazig en emotieloos worden en ze keek naar beneden. naar iets van 5 seconden later keek ze weer op. maar nu had ze een blik in haar ogen die mij wel kon vermoorden. toen voelde ik mijn gezicht branden. DIE BITCH HAD MIJ GESLACHEN!! HOE DURFT ZE! en ik gaf haar een stomp in haar buik.

pov: Ria
ik kromp ineen van de pijn en liet me langs de muur naar beneden zakken waar ik tegen aan werd gedrukt door Dylan fuck, waarom moest ik hem ook slaan?! ik was helemaal vergeten dat hij ooit op boksen had gezeten en hard kon slaan.

pov: Dylan
ik pakte haar op en duwde haar tegen de muur aan zodat ze niet weg kon. opeens zakte ze naar beneden maar ik pakte haar weer op en duwde haar nog harder en ruwer tegen de muur aan dat zal die trut leren! mij zomaar te slaan! toen ik haar nog wat harder tegen de muur aan drukte zag ik dat ze al een paar blauwe plekken op haar pols had gekregen. ik lachte vals en gaf d'r een klap in haar gezicht ik zag haar nu helemaal wit worden en ze viel flauw op de grond shit, wat had ik nu weer gedaan als Tina hier achter komt zal ze niks meer met mij te maken willen hebben.

pov: TIna
wat was ik blij dat Dylan nu MIJN vriendje was. ondertussen terwijl hij bij de deur stond dronk ik rustig verder van mijn thee ik schrok toen ik een nogal harde klap hoorde alsof iemand tegen de muur werd gegooid. ik denk dat het beter is als ik even een kijkje ga nemen waar hij blijft terwijl ik de hal in loop zie ik Dylan staan voor een iets wat jonger meisje dan mij en hij drukt haar stevig tegen de muur aan als ik zie dat het meisje helemaal onder het bloed zit flip ik. en bel een ambulance helemaal in paniek geef ik alle informatie door terwijl ik Dylan in zijn eigen huis probeer op te sluiten zodat hij niks meer kan doen. ik hang op en doe de deur van de kast opslot zodat Dylan er niet meer uit kan in paniek loop ik naar het meisje toe dat ondertussen bewusteloos op de grond ligt. als de ambulance er over 5 minuten er nog niet zijn en het meisje nog steeds niet wakker is geworden en Dylan zit te schreeuwen en te bonken op de deur. hou ik het niet meer en val flauw...


Reacties:


V0nneke
V0nneke zei op 7 juni 2010 - 12:48:
Wauw...Hoezo onverwachtte paniek?


Cullengirl
Cullengirl zei op 6 mei 2010 - 21:55:
please snel verder!!...
ik geef wel altijd dezelfde reacties volgens mij
maar... I still love it!


sadxangel
sadxangel zei op 6 mei 2010 - 17:23:
Verder waaromvalt iedereen flauw
ben blij dat je toch verder gaat
en geeft niet
als de volgende sneller komt

xXx