Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Criminal » Intro

Criminal

7 mei 2010 - 11:46

328

20

580



Intro

July 14, 2013

Een belsignaal scheurt door de gangen van Salinas Valley State Prison. Een hekken ratelt open en twee bewakers lopen naar binnen. Gespannen, alert, hun hand op hun wapenstok.
Tussen hen in loopt een blanke jongeman met zwarte cornrows en een uitdrukkingsloos gezicht. Hij is net overgebracht na zijn proces. Schuldig bevonden aan poging tot moord. Straf: acht jaar. Een mild vonnis, voegde de rechter eraan toe. De jongen proeft een bittere smaak op zijn tong als hij eraan terugdenkt.
‘Kaulitz, Tom?’ Hij kijkt op bij het horen van zijn naam en knikt. ‘Armen en benen spreiden. Heb je verboden voorwerpen bij je?’ Tom schudt van neen. De twee bewakers fouilleren hem en reiken hem zijn gevangenisplunje aan. Een oranje jumpsuit. Fijn, kan hij acht jaar lang voor pompoen spelen.
‘Meekomen. Hiernaast kan je je omkleden.’ De mannen blijven toekijken terwijl Tom zijn kleren van zich af stroopt en op het muurtje legt. Elk kledingstuk wordt nogmaals grondig doorspit.
‘Helemaal uitkleden.’ Voor het eerst toont Tom emotie, zijn linkerwenkbrauw gaat een stukje de hoogte in.
‘Niet moeilijk doen, jongen. Iedereen is hier gelijk voor de wet.’ Met opeengeklemde tanden stapt hij uit zijn boxer en gooit hem ongeveer naar de bewakers. Die geven geen krimp, en één van de mannen voelt even langs de naden, of er niks in verborgen zit. Zie ik eruit als iemand die naalden in zijn ondergoed verstopt? denkt Tom.
‘Goed. En nu omdraaien en door je knieën.’ De woorden komen eruit alsof hij ze al duizend keer heeft gezegd, maar Tom verstrakt. ‘Stel je niet aan. We moeten weten of je iets in je anus probeert binnen te smokkelen.’ De man grinnikt om Toms gezicht. ‘Je wil niet weten wat ze hier zoal vervoeren langs de achterdeur. And now bend over, baby.’ Tom kijkt hem vuil aan voor hij zich omdraait en door zijn knieën gaat.
Fuck you, denkt hij bij zichzelf wanneer hij zich weer mag omdraaien en één van de mannen hem net iets te vrolijk aankijkt.


Reacties:

1 2 3 4

Freaking
Freaking zei op 30 sep 2010 - 23:18:
Geniaal.
Ben benieuwd naar de rest

<33


jorinloveth
jorinloveth zei op 29 mei 2010 - 20:34:
Oeh, geweldig!

ga je snel verder?


KolaLollie
KolaLollie zei op 9 mei 2010 - 20:03:
OMG.
-strijk.-

hell. armebewakers. ^^''
ikbedoel. dansucktjelevenook,alsjeiederedaginiemands. eeh. ehm.
laatookmaar. ^^''


Lisaa
Lisaa zei op 9 mei 2010 - 19:26:
Ge-wel-dig!
<3
x


AnotherZero
AnotherZero zei op 8 mei 2010 - 22:44:
geniaal.