Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Jonas Brothers » Unfare » hospitale fight

Unfare

7 mei 2010 - 13:51

268

4

246



hospitale fight

pov: Ria
mijn moeder was inmiddels al weer een paar uur weg, en ik had ook la gehoord dat ik nog maar 3 dagen in het ziekenhuis hoefde te blijven. Tina was een uur geleden al uit het ziekenhuis ontslagen en zat nu thuis. en hopelijk niet bij Dylan terwijl ik nog even in gedachten verzonken was ging de deur open. ik schrok me kapot wanneer ik Dylan zag staan met een stuk ijzer in zijn hand en steeds dichter bij kwam. ik kon geen kant op want ik had m'n been in het gips en ik had geen krukken hier. ik hield mijn handen voor mijn hoofd als bescherming.

pov: Joe
domme, domme Kevin waarom moest hij nou weer een stunt op het podium doen. het was te verwachten dat hij zijn arm ging breken. terwijl ik door liep met de hete koffie voor Kevin. kwam ik langs een kamer van iemand anders ik liep een stukje naar achter en daar zag ik een meisje in bed liggen met haar handen voor haar hoofd en een jongen met een stuk ijzer in zijn hand. net op het moment dat hij haar ging slaan snelde ik de kamer binnen. en pakte de jongen bij zijn arm en gooide de koffie in zijn gezicht. hij liet het stuk ijzer vallen en schreeuwde het uit van de pijn.

pov: Ria
net toen k dacht dat Dylan me dood ging slaan. voelde ik niks tegen me hoofd of wat dan ook aan. ik opende voorzichtig mijn ogen en keek naar een jongen die Dylan had gepakt en koffie in z'n gezicht had gegooid.


reactie's? of tips?


Reacties:


V0nneke
V0nneke zei op 7 juni 2010 - 12:52:
Dit wordt een thriller man


Nynke
Nynke zei op 7 mei 2010 - 22:00:
Oehw niice"


Cullengirl
Cullengirl zei op 7 mei 2010 - 17:20:
Koffie in zijn gezicht Joe? WOW, wat een kalme aanpak... had ik nooit gedacht...

Geweldig! ik zie het gewoon helemaal voorm e... Joe die koffie in Dylans gezicht gooit! =D


saphira
saphira zei op 7 mei 2010 - 15:59:
Oehh!
Snel Verder!
Xx