Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Harry Potter » There's nothing like Love {Voor onbepaalde tijd gepauzeerd} » 40. Breakfast @ Hogwarts

There's nothing like Love {Voor onbepaalde tijd gepauzeerd}

5 juni 2010 - 0:05

341

10

549



40. Breakfast @ Hogwarts

Fred's P.O.V.
De grote zaal was niet zo vol als de avond er voor, maar het was nog steeds druk. Ik was opgelucht dat Lena niet boos op me was. Op het moment dat we gingen zitten zag ik dat Anderling op ons af kwam en heel even was ik bang dat ze toch wat gehoord had van een of andere griffoendor, die zijn mond niet had kunnen houden. Toen viel mijn blik op de lesroosters, die ze in haar handen had en ik haalde opgelucht adem. Professor Anderling gaf ons onze lesroosters en liep snel verder naar Marcel en Ginny die nu ook de grote zaal binnen kwamen. Ik keek op mijn lesrooster.
"Hmmpf.. Een blokuur Verweer tegen de zwarte kunsten. Net waar ik op zit te wachten: Twee uur les van Percy!" Mopperde ik. Ron, die ondertussen samen met George, Leo en Harry bij ons was komen zitten, keek chagerijnig naar zijn rooster en vloekte. Ik keek hem vreemd aan en Harry gaf met opeengeklemde kaken, ik vermoedde dat hij nog steeds boos op me was, uitleg.
"Wij beginnen met een blokuur Toverdranken." Ik keek naar Harry, maar hij weigerde me aan te kijken. Lena merkte het ook.
"Harry, doe nou niet zo stom. Er is niks gebeurd. Ik ben echt niet zo dom om meteen te hard van stapel te lopen." Harry keek Lena even snel aan, gaf mij opnieuw een boze blik en ging toen door met zijn ontbijt. Ik haalde mijn schouders op, besloot dat ik hem maar even in zijn sop moest laten gaarkoken en ging door met mijn ontbijt en het doornemen van onze lesroosters, samen met Lena. We hadden allebei het vijfde en zesde tussenuur, dus we spraken af dat ik haar dan op zou wachten in de leerlingenkamer. Na het ontbijt liep ik met Lena mee naar de kerkers waar ik haar samen met Hermelien bij de kerkers achter liet. Ze drukte snel nog een kus op mijn lippen, voor ik weg liep op weg naar de eerste les die mijn broer me zou geven. Joepie..


Reacties:

1 2

Rebella
Rebella zei op 30 aug 2011 - 20:12:
joepie.. hahahahhaahaha


Eliros
Eliros zei op 11 mei 2010 - 17:09:
Huuw, heb al die 40 hoofdstukken in een keer gelezen.
En nu is er geen nieuwe *pruillip*

Je kan goed schrijven trouwens ;']

Enne, nieuw stukje?

P.S. Laat het me maar weten als je verder bent.


Teysz
Teysz zei op 8 mei 2010 - 17:19:
VERVOLG!!
Ik wil Percy's les wel eens zien.


xEmma
xEmma zei op 8 mei 2010 - 16:35:
Ach, Fred moet niet zo negatief doen over Percy! Ik denk echt dat hij heel goed les zou kunnen geven!
Maarja, jij bepaalt natuurlijk of hij dat ook echt doet

Ben benieuwd naar Percy's les.
Xoxo


LaxPush
LaxPush zei op 8 mei 2010 - 15:08:
Haha, Percy leraar Verweer tegen de Zwarte Kunsten
Naja, leuke stukjes & bedankt voor je berichtje ;D