Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Home » 34°

Home

7 mei 2010 - 20:26

443

1

226



34°

Bill's gsm trilt. Twee keer. Hij wordt gebeld. En hij staat onder de douche. Misschien moet ik opnemen, het kan belangrijk zijn.
"Hallo?"
"Bill, lieverd, ben jij dat?" Een meisje, nou ja, een jonge vrouw. En ze noemt mijn grote broer lieverd. Iewl... Wacht eens even, lieverd? Sinds wanneer heeft een meisje het recht om hem zo te noemen, met andere woorden, heeft hij een vriendin? En ik wist van niks?!
"Nee, hij is er even niet. Wie kan ik zeggen dat gebeld heeft?" Het meisje aarzelt, ze weet duidelijk niet goed wat ze kan zeggen.
"Maya, hij weet wel wie ik ben."
"Kan ik misschien een boodschap doorgeven?" Als mijn zangcarrière mislukt, kan ik altijd voor secretaresse gaan. Met een beetje geluk heb ik dan een knappe baas. Dan ga ik voor Georg werken.
"Nee, nou ja, als je hem wil vragen of hij me wilt terugbellen, dat zou leuk zijn."
"Dat zal ik zeker doen. Nog een prettige middag."
"Ja, bedankt, dag." Georg haalt zijn hoofd van mijn schoot.
"Wie was dat?"
"Weet ik niet, maar Bill vast wel," antwoord ik met een grijns. Die mag zich klaarmaken voor een heuse ondervraging.
Ik streel Georg door zijn haar, ik voel bijna hoe hij glimlacht. Ik hou van hem, echt ontzettend veel. Soms vraag ik me af waaraan ik zo'n prachtige jongen verdien. Waarschijnlijk is God dan toch zo goed als men zegt.

De deur van de badkamer gaat open, Bill met een handdoek op zijn kop en zijn nagels aan het lakken. Ik grijns nog breder.
"Zeg eens, Bill. Wie is Maya? En waarom ken ik haar niet? Hoe lang zijn jullie al aan het daten? Is ze leuk? Waar heb je haar leren kennen? En hoe oud is ze? Is ze lief?" Bill staart me met open mond aan.
"Hoe weet jij dat..."
"Ze belde toen je in de badkamer was. Waarom mocht ik niets weten?"
"Omdat... nou ja, ik wist niet zeker of ze me echt leuk vond, en ik was bang dat je je ging bemoeien. Zeggen wat ik moest aandoen en zo. Zeg me alsjeblieft dat je haar niet te veel hebt lastig gevallen?" Tom, Georg en Gustav kijken hem stombverbaasd aan.
"Jij? Een vriendin?" Tom lijkt het niet te geloven. Bill bloost, maar de flauwe glimlach op zijn gezicht verraadt dat hij er stiekem wel heel trots op is. Ze moet dus echt wel leuk zijn.
"Nodig haar een keer uit, ik wil haar leren kennen."
"Lex, we zijn echt nog niet zo lang samen, hoor."
"Nou en, kan me niet schelen, ik wil weten aan wie jij je hart verliest."
"Goed dan. Maar als je het waagt om het voor me te verknallen!"
"Ik beloof het, ik zal me gedragen."
Toch naar mijn normen.


Reacties:


PAINT
PAINT zei op 12 mei 2010 - 21:39:
Verdeer!