Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Jonas Brothers » Once upon a dream » de brief

Once upon a dream

8 mei 2010 - 13:29

488

2

272



de brief

Kaylie pov

Vandaag was het zover. Vandaag zou ze de brief van Inge krijgen en aan haar ouders geven. Ze was benieuwd hoe de brief eruit zou zien. Ze hoopte maar dat Inge hem niet zou vergeten..

Inge pov

Inge schrok wakker. Ze droomde dat amerika niet doorging en dat ze de hele zomer moest helpen met de verbouwing. Inge keek op de klok en zag dat het al 8 uur was, ze sprong uit haar bed, kleede zich snel aan pakte haar tas en rende naar haar scooter en ze reed snel naar school toe..

Kaylie pov

Toen Kaylie uit de bus stapte zag ze Inge aankomen scheuren. Kaylie liep naar de ingang van de school en smste Inge dat ze in de kantine was. Kaylie ging op hun vaste plek in de kantine zitten, en pakte haar kladblok om daar de brief in te doen zodat hij netjes zou blijven. Inge kwam de kantine inlopen en liep naar Kaylie toe. Hoi zei Kaylie Hoii zei Inge ook. Inge ging zitten en pakte haar tas en maakte hem open en pakte haar flesje drinken. Inge waar is de brief vroeg Kaylie. Brief welke brief vroeg Inge verbaasd. De brief voor mijn ouders? Waardoor ik mee kan naar amerika? zei Kaylie. O die brief zei Inge ja die heb ik hier.. nee wacht misschien in dit vakje of in deze... Inge nee dat meen je niet zei Kaylie. Hij moet in mijn tas zitten ik weet het zeker zei Inge. Ja zie je wel zei Inge die de brief omhoog hield. O gelukkig zuchte Kaylie ik was even bang dat amerika toch nog aan mijn neus voorbij ging. Nee zei Inge dat gebeurt niet. Kaylie deed de brief in haar kladblok en die deed ze in haar tas. Laten we maar naar de les gaan zei Inge. Ja goed plan zei Kaylie. Ow ja Inge ik ben er niet in de pauze ik ga naar de tandarts en dan naar huis. zei Kaylie Okee zei Inge sms je me al je de brief hebt gegeven en sms ook hoe de reactie was zei Inge. Doe ik! zei Kaylie vrolijk.

Inge pov

Inge was hard aan het werk, omdat ze de afgelopen dagen niks gedaan had liep ze achter. Meneer Drevvers zei tegen haar; ben je weer wakker? Je bent zo druk bezig. Inge lachte even naar hem en ging gauw weer verder. Hahaha kwam uit haar broekzak. Het was Kaylie, ze had de brief gegeven! en ze had een goeie reactie! Het was nu officieel ze gingen naar amerika!


Kaylie pov

Kaylie liep met een blij gevoel naar haar kamer toe. Het was gelukt! Haar ouders waren erin getrapt! Toen kaylie op haar kamer kwam pakte ze een tas en begon er wat kleding in te doen. Ze had er zo'n zin in. Nog even en dan naar amerika. Kaylie ging op haar bed liggen, wat zou ons daar allemaal te wachten staan dacht ze.


Reacties:


Nynke
Nynke zei op 8 mei 2010 - 23:23:


saphira
saphira zei op 8 mei 2010 - 15:14:
Yeah! Let's go!
Vette lol in da plane