Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Jonas Brothers » Unfare » what the hell is he doing

Unfare

30 juli 2010 - 15:17

282

6

367



what the hell is he doing

pov: Joe
ik stond hier nog steeds met dat meisje te knuffelen. eigenlijk vond ik het niet erg. ze liet me weer los en keek me bang aan waarom deed je dat? vroeg ze ik keek haar nu verbaasd aan waarom deed ik wat? vroeg ik haar me redden? vroeg ze weer. daarna begon ik een beetje te lachen is dat zo raar dan? iemand helpen die bijna word vermoord ze gaf geen antwoord maar leek naar te denken over wat er was gebeurt.

pov: Kevin
ugh... dit duurt me te lang ik ga m'n eigen koffie wel halen.
terwijl ik langs een paar kamers kwam zag ik opeens Joe staan bij een onbekend meisje. en ze stonden nog te knuffelen ook. toen zag ik een kopje op de grond liggen met een bruine plas er om heen. dat was vast mijn koffie ik vroeg me af waarom het op de grond lag. toen ik weer opkeek zag ik Joe met haar praten toen ik wat beter keek. zag ik dat het meisje helemaal bang was. shit, wat heeft hij nu weer gedaan.

pov: Ria
ik was nog steeds bang toen zag ik een jongen voor het raampje een beetje boos naar de jongen naast mij staren. toen vroeg ik hem maar wie dat was. dat is een raam, meid ik keek hem geïrriteerd aan en zei nee, die jongen die er achter staat. de jongen voor het raam was verdwenen en kwam nu de kamer binnen lopen.

pov: Kevin
ik liep de kamer binnen Joe wat heb je nou weer gedaan riep ik zowat naar hem ik zag het meisje banger worden van mijn geschreeuw sorry zei ik snel tegen haar en trok joe mee de kamer uit


Reacties:

1 2

V0nneke
V0nneke zei op 7 juni 2010 - 12:55:
Leuk ;D
Het verhaal wordt wel al steeds beter


lisasnowy
lisasnowy zei op 22 mei 2010 - 15:29:
omdat jij het bent


Nynke
Nynke zei op 22 mei 2010 - 14:08:
Verder?


Lisaa
Lisaa zei op 9 mei 2010 - 19:22:
mm
nice =]
x


saphira
saphira zei op 9 mei 2010 - 18:53:
OMG! Wat sweet!