Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Twilight » Hartenbreker. » Luna Raysun

Hartenbreker.

9 mei 2010 - 0:22

326

0

218



Luna Raysun

comments? (':

“Luna, vergeet je je tassen niet te pakken van de rolband?”ť zegt de oude vrouw. Ze heet Irma van Hassen. Ze had in die tussentijd dat jullie samen reisden vanalles over haar verteld. Over hoe ze heet, of ze kinderen/kleinkinderen heeft, waar ze woont, etc. Ik heb zelf ook wel wat verteld over mijzelf, maar niet alles. Ze hoeft toch niet alles te weten. Ik heb haar ook mijn echte naam verteld, maar ze noemt me wel gewoon bij mijn allernieuwste naam die allang is ingegaan: Luna Raysun.

Maar heb ik dan ook een nieuwe imago nodig? Want bij mijn oude naam, Phoebe Stroosneijder, hoorde het zwijgen en het soms maar pikken van dingen, van wat er tegen me gezegd werd, en veel moeilijkheden, bij de imago. Ik was er toen ook altijd voor mijn vriendinnen, ik luisterde altijd naar ze als ze een helpende hand nodig hadden. Maar is het dan opeens zo dat ik een nieuw imago heb en dat ik naar een ander land ga verhuizen, ver bij hun vandaan, opeens er niet meer voor hun ben? En dat ik ze dan misschien, heel misschien kwijtraak?

Want nu ik een nieuwe naam heb: Luna Raysun, hoort er ook een nieuwe imago bij. Hoe zou een Luna Raysun zijn? Zou ze vol actie zitten? Altijd op zoek naar avontuur.. of zou ze meer stil zijn als iemand aan het woord is, en alleen maar lachen om de grapjes en er soms wat over zeggen? Het kan natuurlijk ook zijn dat ze het imago kan hebben van een rebels iemand, die niet naar de regels luisterd en doet wat ze zelf wilt. Voor zichzelf opkomen enzo.. Of ze is altijd sarcastisch en durft haar echte í­k niet te laten zien.
Dan is er nog een boel werk aan de winkel, of liever gezegd aan mijzelf, want ik kon het alleen opnemen voor vrienden van me. Voor mezelf opnemen kon ik niet, want mijn vrienden zijn belangrijker dan mijzelf.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.