Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Jonas Brothers » Just a JB love Story { Jonas brothers <33} » 26

Just a JB love Story { Jonas brothers <33}

17 mei 2010 - 14:49

749

0

155



26

De foto bij heather klopt nit meer!

'Heather!' mijn moeder smoorde me zowat.
'Dus dat is Sirius!' Mijn hond keek nieuwschierig op. Toen hoorde ik geblaf. Het keffertje van mijn ouders, Tiffie, sprong grommend richting Sirius.
'Jezus, mam! Ik dacht dat 'ie allang dood was. Oops, sorry,'voegde ik eraan toe. Mijn ouders waren streng katholiek. ENi k had daar niets mee.


ik stapte het perron van Parijs op en meteen vloog mijn moeder me om de nek. 'bonjour!'gilde ze. 'bonjour'mompelde ik terug.'ca va?'vroeg ze toen ze me los had gelaten/'ca van bien! et toi?'antworode ik in vloeiend frans. meteen begon ze te ratelen en we liepen richting mijn vaders Zwarte ferrari

'Geeft niet, het is bijna kerstmis!' riep ze vorlijk, maar ik zag dat ze gekwest was. Ik glimlachtte.
'Ik zal me inhouden.' lachtte ik. Ze lachtte ook.
'Tiffy! Af!' Ze greep het keffertje bij haar halsband, en ik greep Sier steviger vast. (Vraag neit hoe, maar hij mocht gewoon mee! In de bus en zo.)
' Zijn Taí­ren en James er?' vroeg ik. Ze knikte.
'Ja. Ze zitten met John,'mijn vader, 'In de kamer.'
'Eva! is dat onze Heather?' Mijn vader kwam aanlopen.
'Mí´ge pa,'groette ik.


ik stapte achterin terwijl mijn vader mijn tas in de achterbak pleurde. daarna reden we naar hun huis, oke grote uitgevallen villa. We stopte voor de deur en ik rukte mijn tas uit de kofferbak, daarna volgde ik mam naar binnen. Ik dumpte mijn tas op mijn oude kamer en liep naar de woonkamer.Daar waren Liberty en Melody, mijn 2 kleine nichtjes, op de grond aan het spelen met barbies
'
Volgende dag, 1e kerstdag, kerstavond (toch?) 5 Uur s'avonds in Groningen
Ik stond voor de giga spiegel, en keek twijfelened naar mijn outfit, die bestond uit een zwarte tuniek, met een witte broek. Daaronder gewoon zwarte laarzen. Was dit niet te "treurig?" Nouja, het moest maar. De kalkoen (getsie) was klaar, dat riep mijn Moeder.
'Ja, momentje nog!' Ik deed mijn haar, schoof er een wit speldje in met een grote rode bloem, krudle mijn haar nog, deed make-up op, en ging snel naar beneden.


ik haalde de krulspelde uit mijn haar. Mijn haar had nu prachtige krul. Ik trok voorzichtig mijn Rode avond jurk aan. Ik maakte me rustig aan op. Melody kwam binnen stormen.'Noël! si tu veux me aider avec mes cheveux, tu peux cela si bon !' Ik knikte en Melody ging op mijn bed zitten. 'Que le veux-tu avec tu ?' 'je veux l'ai ondulé ! avec une fleur ! 'gilde ze bijna. ik lachte een begon haar haar te Krullen. 'et comment va í  l'école ?'vroeg ik toen ik halverwege was. 'bien ! notre institutrice est véritablement gentille'gilde ze opnieuw. ik lachte kort. '&#9835;when you look me in the eyes, tell me that you love me, everything's alright, when you right here by my side&#9834;' hoorde ik uit mijn tasje komen. ik haalde de Krultang uit melody's haar en legde hem op de handdoek die er lag. daarna klikte ik het gesprek open. 'Met noël, With Noël avec Noël en als ik je taal nu niet heb gehad kan je me rug op!'

'Merry Christmas!' riep ik. het was beter dat ik zo min mogelijk Nederlands praatte waar mijn James bij was. Hij had het niet zo op mensen met accenten. vraag me niet waarom. Maar ik had een soort van Iers-Amerikaans accent. Niet zo erg asl Joe had als hij Nederlands praatte (Oké, hij zei Vloerbedekkin, en daar hield het op)
Ik schoof aan, en vouwde mijn handen. We bidden met ze alle, en daarna vielen we aan. Mijn kleinste nichtje, ook mijn enige, had ik nog nooit gezien. Ze was een half jaar, en de dochter van Taí­ren en James. Ze heette Theresa, een naam die voor geen meter bij haar paste,vond ik. Theresa's hadden bij mij bruin haar, en hertenbruine ogen, en een bleke huid.
Deze Theresa daarintegen had diep zwart haar en een bruine huid. Dat had ze van James, die huid. Het haar had ze van Taí­ren.
Ik schepte wat Huzarensalade op, en praatte wat met Taí­ren. Ze had wel door dat ik het liefste Engels praatte waar James bij was. Ik had geen zin om nou al ruzie te krijgen met mijn kersverse schoonbroer.


meteen werd opgehangen. 'oke dan niet1'riep ik tegen mijn telefoon. ik legde hem neer en ging verder met het krullen van Melody's haar. 'Melody. Noël nourritures !'hoorde ik Mijn tante roepen. ik haalde de tang weer los en Melody's haar was gekruld. Ik haalde nog ergens een Nepbloem aan een klipje vandaan en schoof hem ana een lok vast.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.