Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » Time Hollow {gaat pas verder als ik het GRONDIG verbeterd heb.} » Hoofdstuk 16

Time Hollow {gaat pas verder als ik het GRONDIG verbeterd heb.}

17 mei 2010 - 13:27

469

1

252



Hoofdstuk 16

Weet je nog steeds niet wat er niet klopte? Als je het verhaal goed hebt gelezen zou je het eigenlijk moeten weten ;)

Ethan kon die nacht de slaap maar niet vatten. Hij dacht na over Ivana, en alle andere open vragen die hij had. Die andere flashbacks die hij had gehad bijvoorbeeld. Waarom hadden Ben en Vic Shiloh weggedaan? En wat had dat afgebrandde huis te betekenen? Ethan snapte er helemaal niets meer van. Het was op dit moment alleen minder belangrijk dan Ivana. Waar sloeg dat verhaal op? En is het wel gezond om door 3 tijdpoorten te gaan? Ethan heeft nog nooit iemand gekend die er door 3 was geweest. Maar ja, wat moest ze anders? Ze kon moeilijk in die tijd blijven. Maar bij het laatste gat...Waarom waren die mannen niet achter haar aan gegaan? Ze had dingen gezien die eigenlijk niemand mocht weten. Dan moesten ze haar toch tegenhouden? En waarom werd het gat dichtgemaakt als de tijd stilstaat bij het maken ervan?

Toen wist Ethan opeens wat er niet kloptte. Alles viel als puzzelstukjes in elkaar. Nou ja, niet alles, er waren nog steeds open vragen, maar het werd allemaal een stuk duidelijker. Hoe kon Ivana naar de toekomst gaan met die pen? Ethan's vader had ooit gezegd dat je er alleen maar mee naar het verleden kan. De toekomst is nog niet geweest, dus die fouten kan je ook niet herstellen. Maar Ethan kon zich die oranje knop ook niet herinneren. Die grote, sterke mannen waren dan van de toekomst en zijn door een tijdgat naar de tijd van Ethan gegaan. Dat verklaard ook waarom ze zich konden bewegen. Ze hebben de pen toen terug naar het verleden gebracht. Die mensen hebben bij het creëeren van de pen een knop erop gezet voor de toekomst, en Ivana heeft deze uitgetest.

Dat was het! Hij moest het snel tegen Ivana vertellen! Hij keek op de klok. 11 uur. Hij was vandaag vroeg naar bed gegaan omdat hij het allemaal even wilde verwerken. Hij kon nu alleen moeilijk nog even Ivana gaan zoeken. Hij besloot dat hij nog maar even moest gaan slapen voordat hij naar haar op zoek ging. Ze was waarschijnlijk morgen toch wel op school. Hij zou het haar dan wel vertellen. Ethan werd weer rustig en ging weer op zijn rug liggen. Hij staarde naar het plafond. Hoe kon hij de pen nu weer terugkrijgen? De flashbacks kunnen nu ook gemaakt zijn in het verleden. Wie weet was de pen er nu wel helemaal niet meer. Hij moest meer weten. Dan kon hij ook bepalen waarom die flashbacks er zijn geweest, en dan wist hij of er hier ergens ook nog een pen bevond. Als dat zo was kon hij ernaar op zoek gaan. Waarom zouden die mensen Morris dood willen hebben? Of zijn vader? En waarom mocht Shiloh niet meer van hun zijn?

Ethan's ogen werden langzaam steeds zwaarder en uiteindelijk viel hij in slaap.


Reacties:


Teysz
Teysz zei op 12 mei 2010 - 20:36:
Was ie moe?
VERVOLG!!