Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Jonas Brothers » Because I love you, [Jonas Brothers] » Chapter 22

Because I love you, [Jonas Brothers]

14 mei 2010 - 10:15

835

4

296



Chapter 22

~Point of Vieuw Kate
'Kate, het is vast niets', zegt Joe aarzelend. Ineens horen piepende banden die weg rijden. 'Ze zouden elkaar toch niet vermoorden of servies naar elkaar toe gooien. Dat doen ze toch niet, Joe!' Joe kijkt me even aarzelend en perste een glimlach uit.'Rustig aan. Je wordt gewoon paranoïde.'
Door Joe's opmerking kwam er een kleine glimlach op mijn gezicht. 'Hallo', zegt Nick die rustig de trap opkomt.
'Zie je Kate! Hij is niet gewond en zijn kleding is niet gescheurd. Zou ik je aanmelden in zo tehuis voor allemaal mensen die paranoïde zijn. Je zou er precies bij passen', zegt Joe plagend. 'Hahaha, grappig hoor', zeg ik geïrriteerd. Ik sta op en loop bezorgd naar Nick. 'Wat gebeurde er beneden en wat voor lawaai was dat? Het leek net of jullie aan het vechten waren! Je moet niet weten hoe bezorgt ik was!'. Nick moest grinniken, het kwam vast dat ik het vertelde of wereld vergaat. 'We zeiden een paar dingen tegen elkaar en toen moest ze ineens naar mijn vader. Ze was half in paniek, want ze was te laat. Toen stoot ze tegen een vaas aan en die viel. Maar maak je geen zorgen meer om mijn moeder, want ze is nu weg!'
'En mag ik ook weten wat jullie tegen elkaar zeiden', zeg ik en maakte aanhalingsteken in de lucht. 'Niks', dat was zijn antwoord. 'Niks', zeg ik geïrriteerd. Nick knikte. 'Vertel me gewoon wat jullie zeiden! En het kan nooit zo erg zijn dan dat ze denkt dat ik een hoer/slet ben dat verslaafd is aan drugs', zeg ik droog. 'Ik hou me erbij mijn antwoord. Het was niks', zegt Nick emotieloos. Er was geen sprankeltje emotie op zijn gezicht. Zijn gezicht was zo kil.
'Kate, wil je met mijn gamen?', zegt Frankie die op de gang staat. Hij zat zeker zo in het spel dat hij niets weet wat er net gebeurde. 'Het lijkt me leuk. Ik kom eraan', zeg ik vrolijk. 'Oja Nick, ik wil je pas weer zien als je het me uitlegt', zeg ik geïrriteerd en loop langs Nick. Ik voel dat mijn aderen koken. En dit kwam allemaal door Nick. Hij wil er niet over praten. Hij zegt alleen maar dat er niks aan de hand is. Of ik dat moet geloven. Er is iets en Nick probeert te verbergen, maar wat?
Ineens word ik door elkaar geschud door Frankie. 'Kate, ik vroeg je wat! Wat voor spelletje wil je doen?', zegt Frankie zeurderig. 'Oo uu-uh, een vecht spel'. Frankie moest hard lachen. 'Je verslaat me nooit. Een meisje dat de Super Frankie verslaat, onmogelijk!' 'Oo, denk je dat ik slecht ben in gamen. Dat dacht je. We zien wel wie er wint?, zeg ik uitdagend.


~Point of Vieuw Joe

'Nick, waarom vertel je het gewoon niet!', zeg ik en geef hem een duw. 'Waar slaat dat nou op! Het was gewoon niks!' 'Tuurlijk Nick, je weet toch dat ik niet geloof. Ik weet het al wat jullie bespraken, maar Kate heeft geen idee'. 'Kate moet gewoon geen zorgen over dat maken!', zegt Nick geïrriteerd. 'Wat heb jij man! Kate is ware liefde en zo verpest je het. Lekker vriendje ben jij ook. Zo meteen kan ze jouw nooit meer vertrouwen. Ze moet het weten, Nick. Ik weet en jij ook!' 'Rot toch op!, zegt Nick woedend en loopt boos naar beneden. 'Wat een sukkel!', mompel ik.
'Jij speelt vals! Je kan niet van me winnen!', hoor ik Frankie's kamer met gelach. Wat zijn die 2 aan het doen? Ik ga even kijken. Als ik bij Frankie's kamer ben, zie ik Kate en Frankie helemaal ophang in het spel. Volgens mij moet Kate even al haar woedende weg gamen en het werkt ook nog. 'Wat zei ik! Ik ben Super Kate en die wint altijd. Een meisje verslaat Super Frankie!, zegt ze lachend. 'Ik krijg je wel!', zegt Frankie beledigt. 'Dat dacht je! Hey Joe, was je aan het kijken. Heb je gezien hoe ik super Frankie heb verslagen', zegt ze plagend en loopt naar me toe. Ze kon maar een paar stappen of Frankie springt op haar rug. 'Zie je wel! Niemand verslaat Frankie!' 'Super Frankie, ik wil graag even met Kate praten'. 'Okee, begin dan!', zegt Frankie eigenwijs. 'Onder 4 ogen'. 'Een waarom zal ik Super Frankie naar jouw luisteren', zegt Frankie en maakt zich zo groot mogelijk. 'Omdat er supermanvla in de koelkast staat'. Er kwam een kleine meisjes gilletje uit Frankie's keel en snel rent hij naar de keuken. Het viel bijna van de trap af. 'Hij echt een sukkeltje', mompel ik zachtjes. 'Ja echt hé, maar hij kan vandaag Nick niet verslaan. Nick blijft nummer 1', zegt Kate lachend. Ze probeert om haar verdriet te verbergen, maar ik ken haar langer dan vandaag. 'Nick heeft vandaag gewoon zijn dag niet!' Kate knikte. Een traan rolde over haar wang. 'Kate, niet huilen, Je Bffje is er!'. Er kwam een kleine glimlach op zijn gezicht. Snel geef ik haar een knuffel. 'Dankje Joe'.


Reacties:


lisasnowy
lisasnowy zei op 16 mei 2010 - 16:06:
snel verder <3


xEmma
xEmma zei op 16 mei 2010 - 13:01:
Superfrankie is cool
En supermannenvla is vast heeerlijk

Leuk stukje<3
Snel meer.
Xoxo


Merel
Merel zei op 14 mei 2010 - 13:27:
Superfrankie!! Supermannenvla!! (Zou me niets verbazen als dat écht bestaat.. XD)

Maar;, Hijsleuk
BFFie! hiihi

Snel meer?


Nynke
Nynke zei op 14 mei 2010 - 13:09:
Aaaahw(L) Bffje