Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Vampire Knight » [Doujinshi] Zwarte Hemel » San

[Doujinshi] Zwarte Hemel

14 mei 2010 - 23:37

844

2

326



San

"Ik word er gek van als mensen wit haar compenseren met oud zijn.."

San

Twee jaar later.
“Wakker worden!”¯ Werd er geroepen van op de gang. Ik hoorde de fakkels die aan de bakstenen muren hingen oplaaien. Ik opende mijn ogen en stond snel op. De zon was net onder, want het was nog een beetje licht buiten. Deze keer wou ik eerst zijn in onze gedeelde badkamer. Ik waggelde slaapdronken naar de badkamer en deed wat ik allemaal moest doen. Ik legde de witte strik van mijn zwarte uniform net goed toen er op de deur geklopt werd.
“Opschieten Ellen, wij willen ook nog.”¯ Riep een van mijn vriendinnen waar ik mee op de kamer sliep.
“Ik kom!”¯ Riep ik en deed de deur open. Ik werd meteen opzij geduwd en ik viel hard op de koude grond. Ik schaafde mijn knie op de vloer, maar de wond vloeide na enkele seconden al toe en er was niets meer te zien. Ik nam het haar niet kwalijk, want ik wist dat de badkamer hier erg begeert was.
“Moet ik nu weer laatst?”¯ Vroeg Roos geïrriteerd.
“Sorry Roos.”¯ Grijnsde ik scheef. Roos was mijn beste vriendin samen met Dorien die nu in de badkamer was en mij op de grond had geduwd. Roos liep naar de gang met haar zwarte haar wapperend achter haar aan
“Ik wil een eigen badkamer!”¯ Riep ze boos door de grote gang van de meisjeskamers, waarna ze terugkeerde en op haar bed plofte.
“Ik ga alvast.”¯ Zei ik tegen haar. Ze knikte en ik ging naar de jongenskant van dit gebouw. Het was een klein gebouw met alleen maar slaapzalen. Bij slaapkamer nummer drie stopte ik en klopte op de bruine deur.
“Hallo?”¯ Zei een donkerharige jongen toen die de deur open deed.
“Is Dorako daar?”¯ Vroeg ik terwijl ik probeerde binnen te gluren. Hij stond daar zijn zwarte broek aan te doen in een bloot bovenlijf.
Waarom gebruikten jongens de badkamer nooit en mijn vriendinnen wel?
“Doe die deur toe!”¯ Riep hij snel toen hij merkte dat ik keek. De jongen zette de deur op een kier en Dorako riep dat ik even moest wachten. Toen hij na een twee minuutjes klaar was, kwam hij de deur uit. We begonnen t wandelen naar het andere gebouw. Het gebouw waar de eetzaal was voor ons ochtendontbijt.
“Ano..”¯ Stamelde ik.
“Je hebt niets gezien.”¯ Zei hij kalm. Een week geleden hadden we gekust bij de vijver en hij was nu officieel mijn vriendje, maar alles voelde nog beetje ongemakkelijk aan.
“Daar had ik het niet over.”¯ Zei ik en kon een glimlach niet onderdrukken.
“Oh..”¯
“Ik wou vragen of je nog iets van Juro hebt gehoord.”¯ Vroeg ik.
“Nee.”¯ Zei hij. “Het klikt goed tussen jullie, hé?”¯
“Hij is een beetje vreemd, maar als je hem beter leert kennen is hij oké.”¯
Hij antwoordde niet.

We aten en gingen naar de les. Het klaslokaal was erg anders tegenover de Westerse middelbare scholen op aarde. Dit leek op een politieke vergaderzaal met allerlei houten banken, die steeds per rij hoger stonden.
Je had veel ruimte op de banken, want er waren niet veel leerlingen. Er waren hooguit tien leerlingen waarvan twee witte uniformen droegen. Een zwart uniform betekende dat je mensenbloed in je aderen had stromen of een mens was geweest. Een wit uniform was dan voor de leerlingen die geen druppeltje mensenbloed in hun aderen hadden zitten. Die mensen zonder mensenbloed in hun aderen noemden wij natuurlijk Volbloeden. De meeste Volbloeden waren arrogant, egoïstisch en gemeen, maar ik kon één Volbloed opnoemen die dat niet was. Hiou Juro, meester van de dood. Hij was de heer der Vampiers en tevens leider van de stad Ankoku, het verzamelpunt voor Vampiers. In de oorlog van 1994 tot 2007 waren heel veel Volbloeden omgekomen, waardoor er nog maar weinig overbleven.
Ik was nu trouwens geadopteerd door Maisa Keramie, een pure Shinigami.
‘Een Shinigami? Huh wat is dat?’ Zou je denken. Een Shinigami was een god des Doods. Ze namen het leven van degene die hun tijd erop hadden zitten en hadden een vreemde obsessie voor appels.
Maisa gaf trouwens les aan ons. Ze gaf ons het vak Heelkunde.
We hadden verder nog andere nuttige vakken zoals over onze levenstijl, over hoe we onze kracht moesten beheersen, hoe we onze bloeddorst in bedwang konden houden en we kregen twee talen. Engels en Nederlands, omdat het belangrijk was dat iedere ondode ons verstond. Misverstanden doordat je elkaar niet verstond konden oorlog veroorzaken. (Dat was dus al eerder gebleken)
De bel ging en iedereen ging op zijn gebruikelijke plaats zitten. Voor mij was dat tussen Roos en Dorien met achter mij Dorako.
De leerkracht kwam binnen en begon met de les.

Zo was de hele voornacht voor mij. Het waren vier lesuren per dag van vijftig minuten. Om middernacht aten we ons ‘middageten’. Meestal was dat vlees met een glaasje bloed met een smaak naar keuze.
‘Smaak?’ Jups. Vampiers hadden een voorkeur voor een bepaalde soort mens. Ik vond het bloed van arrogante mensen erg lekker.
De hele dag deden we verder niets buiten luieren. Lessen hadden we amper, omdat het niet echt vakken waren waarbij je huiswerk kon geven. Gelukkig!
En wanneer de zon weer boven kwam, kropen we in ons lekker warme bedje..


Reacties:


zero
zero zei op 1 aug 2010 - 20:39:
vettjes


MoLoveAnime
MoLoveAnime zei op 27 juni 2010 - 12:02:
Shinigami! 8D Die hebben ze in Death Note en in Bleach ook.
Vond het eigenlijk wel grappig dat er een oorlog was uitgebroken omdat twee vampiers elkaar niet verstonden. Ga snel verder lezen. 8D