Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Twilight » Me and the future » 7. The pictures.

Me and the future

15 mei 2010 - 12:26

329

1

195



7. The pictures.

Verbaasd keek ik om me heen. Behalve het prachtige huis was er verder niets te zien wat me ook maar een klein beetje bang kon maken. Het interieur was ouderwets, maar ontzettend mooi. Het rook heerlijk naar een geur die me bekend voorkwam. Toch kon ik er geen naam aangeven. Justin stond gespannen naast mij.
'Wat is er?' fluisterde ik.
'Er is hier iemand Rose, een onbekende'
Angstig keek ik naar zijn gezicht die niet veel goeds voorspelde.
'Blijf hier,' fluisterde hij.
Voor ik antwoord kon geven was hij al weg. Allen bleef ik achter in de woonkamer van het huis. Een oude klok tikte in de achtergrond en ik begon het steeds benauwder te krijgen. Hoe wist ik zeker of Justin wel oke was? Zenuwachtig ging ik op de bruine leren bank zitten en sloeg mijn armen over elkaar. Zo stil mogelijk bleef ik zitten en telde hoe lang ik mijn adem in kon houden. Verbaasd was ik al bij de 500 toen ik nog steeds niet geademt had.
'Oja, ik was een vampier,' mompelde ik.
Na nog eens 500 tellen besloot ik maar eens om Justin te gaan zoeken. Veels te vlug stond ik op, maar ik kwam netjes op 2 benen terecht. Aan het eind van de gang die naast de woonkamer zat was een deur met daarachter een trap. Voorzichtig liep ik naar boven en koos voor de eerste deur links.
'Shit, op slot'
De tweede deur ging krakend vanzelf open. Geschrokken staarde ik ernaar, het leek wel alsof ik in een horrorfilm was. Zo langzaam mogelijk liep ik er naar toe en keek naar binnen. De muren waren behangen met foto's van mij en in het midden stond een tafel met daarop het rode mobielte. Het viel me op dat het kleine boekje er niet was, maar daar besteedde ik geen aandacht aan. Waarom hingen mijn foto's hier? Wat was hier aan de hand. Snel wou ik hier weggaan, maar toen hoorde ik de deur achter mij dicht vallen.


Reacties:


witch
witch zei op 15 mei 2010 - 15:05:

super, ga je snel verder?