Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » Time Hollow {gaat pas verder als ik het GRONDIG verbeterd heb.} » Hoofdstuk 17

Time Hollow {gaat pas verder als ik het GRONDIG verbeterd heb.}

17 mei 2010 - 13:27

584

2

264



Hoofdstuk 17

En nu begint het avontuur echt pas :)

Ethan was al een uur wakker maar hij had geen zin om op te staan. Wat had dat nou voor zin? Ivana zou toch nog niet op school zijn. Hij besloot toen toch maar dat het tijd werd om uit bed te komen en hij deed zijn kleren aan. Snel rende hij naar beneden en schrokte een boterham naar binnen. Zijn moeder was nog niet op. Ethan pakte zijn spullen bij mekaar en rende de deur uit. Hij verwachtte toen nog niet dat Ivana al op het schoolplein zou staan.

"Ivana? Wat doe jij zo vroeg al hier?" Zei Ethan hijgend. Hij bukte voorover en leunden met zijn handen op zijn knieën. "Moet jij nodig zeggen. Vanwaar die haast?" Vroeg Ivana. "Nou ja, weet je, ik wilde zeg maar jou nog even spreken." Ethan ging weer recht staan. "Het is belangrijk." Ivana keek hem raar aan. "Ok dan" Zei ze. Ethan liep van haar vandaan. "Hé! Kan dat niet hier dan?" "Wat denk je zelf? Wie weet zitten ze hier ook wel!" Ivana begreep er helemaal niets van maar ze liep toch maar achter Ethan aan. Ze gingen naar de containers toe. Daar komt toch bijna niemand. De containers zaten overvol en het stonk er verschrikkelijk, maar Ethan nam liever het zekere voor het onzekere. Toch klaagde Ivana niet.

"Ok, en vertel nu maar eens wat er aan de hand is." Zei Ivana. Ethan begon meteen te vertellen. Hij vertelde dat de mannen uit de toekomst kwamen en waarom hij zich de oranje knop niet kon herinneren. Ook vertelde hij dat de mannen de pen nog verder terug naar het verleden hebben gebracht om er vervolgens een oranje knop op te zetten. "En die heb ik dus uitgetest!" Zei Ivana. "Nu snap ik het!" Toen keek ze opeens heel moeilijk. "Wat is er?" Vroeg Ethan. "Nou, één ding snap ik nog niet helemaal." Zei Ivana. "Of eigenlijk nog wel meer dingen. Waarom wilden ze bijvoorbeeld die oranje knop op die pen hebben? En waarom hadden ze in de toekomst 2 pennen nodig? Ik bedoel, als je vanuit de toekomst een gat maakt neem ik toch aan dat je dan een pen het om die te kunnen maken." "Ik zou het niet weten." Zei Ethan. "Maar één ding weet ik wel. Ik weet zeker dat als we meer te weten willen komen, we naar die pen op zoek moeten gaan. Ik heb geen idee of die hier nog ergens is, of dat hij na jou tijdreis is vernietigd. Maar hoe dan ook, met wat research in de bibliotheek kunnen we daar meer over te weten komen." Toen zei hij even niets meer. "Weet je, eigenlijk is het beter als ik alleen ga." Zei hij opeens een stuk minder enthousiast. "Ik heb je al door veel te veel problemen gesleept." "Ben je helemaal gek geworden!? Zonder mij ga je het nooit redden! Bovendien, ik wil ook wel op avontuur!" "Maar het kan levensgevaarlijk worden! Je weet niet waar je aan begint!" "Dat weet ik inderdaad niet, maar dat weet jij evenmin. Moeten we het dan maar allebij niet doen?" Toen was Ethan weer stil. Ze had gelijk. Zonder haar was het onmogelijk. Bovendien weten 2 meer dan een. "Goed dan." Zei hij uiteindelijk." We gaan samen. Na school gaan we samen naar de bieb om informatie te gaan zoeken in boeken over iets dat ons zou kunnen helpen. "Deal." Zei Ivana meteen. "Laten we nu maar naar de les gaan, want volgens mij komen we anders te laat."


Reacties:


SusieSimon
SusieSimon zei op 18 mei 2010 - 13:03:
haha leuk Yvonne!!
snel verder?
xx


Teysz
Teysz zei op 17 mei 2010 - 22:19:
Teamwork!!