Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Harry Potter » There's nothing like Love {Voor onbepaalde tijd gepauzeerd} » 46. Little black dress

There's nothing like Love {Voor onbepaalde tijd gepauzeerd}

5 juni 2010 - 0:06

563

11

534



46. Little black dress

Als je wilt dat ik je een melding geef, wil je dan a.u.b. helemaal vooraan een melding zetten? Dat maakt het iets makkelijker ;) dankuuu

Fred's P.O.V.
Ik ging op de bank voor het haardvuur zitten en trok Lena op schoot.
"En? Hoe was je eerste dag?" Ze haalde haar schouders op.
"Wel oké denk ik. Verzorging van fabeldieren was iets minder, maar ik overleef het wel." Mijn blik viel op het pakje wat ze nog steeds in haar handen had.
"Moet je dat niet open maken?" Vroeg ik glimlachend.
"Ik weet niet of dat wel zo'n goed idee is."
"Ach, ach. Zo erg kan het toch niet zijn?"
"Ha! Geloof me, zo erg kan het wel zij. Blijkbaar ken ik je zusje nu al beter dan jij." Ze haalde diep adem en begon het pakje open te maken. Ze hapte naar adem en trok het pakje snel weg, maar niet voor ik een glimp had opgevangen van iets glanzend zwarts. "Dit geloof je toch niet." Hoorde ik haar mompelen.
"Wat is het?" Ze weigerde het te laten zien, dus duwde ik haar achterover op de bank en begon haar te kietelen. Zodra ze afgeleid was griste ik het pakje uit haar hand en trok de rest van het papier er af. Verbaasd liet ik de stof door mijn vingers glijden, waarna ik naar haar keek en grinnikte. Ze werd rood en draaide haar hoofd, zodat ik haar gezicht niet kon zien. Ik pakte haar hand, trok haar voorzichtig naar me toe en streek het haar uit haar gezicht. "Kom nou. Zo erg is het niet." Zei ik met een knipoog. "Ik kan niet wachten tot ik je er in zie." Haar mond viel open.
"Pardon? Dat gebeurt dus nooit." Ik probeerde Ginny's puppyoogjes na te doen en hield het sexy zwarte jurkje wat Lena gekregen had omhoog.
"Alsjeblieft?"
"Nee." Ze stond op en begon richting de slaapkamer te lopen, waar ze na een minuutje begon te vloeken.

Lena's P.O.V.
Ik stond hardop te vloeken met het briefje in mijn hand. Het briefje had op de kast gehangen en kwam van Ginny en Hermelien af.

Lena,
We wisten dat je ons cadeautje niet zou willen gebruiken, dus zijn we zo vrij geweest om al je nachtkleding eventjes te verwijderen.
Ginny en Hermelien


"Lena? Wat is er aan de hand?" Ik stak Fred zwijgend het briefje toe en nadat hij het gelezen had keek hij me eventjes aan. " Als je wilt kun je wel een van mijn T-shirts aan." Ik dacht er even over na, maar zei toen:
"Nee. Ik trek het jurkje wel aan. Op die manier zijn jij, Ginny en Hermelien ook weer tevreden."
"Als jij het niet wilt hoeft het niet hoor." Ik drukte glimlachend een kusje op zijn wang en trok het jurkje uit zijn handen.
"Ik ga me even douchen." Ik verdween in de badkamer en kwam er een half uur later weer uit, nu gekleed in het zwart satijnen jurkje. Ik liep naar Fred toe, die weer op de bank was gaan zitten. "En? Wat vind je er van?" Hij draaide zich om en bekeek me van top tot teen, terwijl er een fonkeling in zijn ogen verscheen.
"Het staat je geweldig." Ik lachte naar hem en ging ook op de bank zitten, dicht tegen hem aan. We kletsten nog even, maar toen ik begon te gapen besloot Fred dat het tijd werd om naar bed te gaan. Ik liep naar de slaapkamer en kroop onder de dekens. Even later voegde Fred zich bij me, waarna hij me in zijn armen nam en we zo in slaap vielen.


Reacties:

1 2 3

Rebella
Rebella zei op 30 aug 2011 - 20:25:
the prince and the princess


realMe
realMe zei op 21 mei 2010 - 15:12:
ik wil meer!!!
zo leuk!!


Ezzlot
Ezzlot zei op 21 mei 2010 - 13:21:
MELDING! (zo duidelijk genoeg )
Maaaaaaar, ik wil meeeeeeeeeeeeeer!
Please? *smeeeeeeek smeeeeeek*


Moonzzz
Moonzzz zei op 20 mei 2010 - 17:22:
leuk ik hoop dat je snel verder gaat!!!


Eliros
Eliros zei op 20 mei 2010 - 17:21:
Uuuuw