Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Our own Humanoid world » 13. Woensdag middag 24/02/2010

Our own Humanoid world

5 juli 2010 - 16:36

1061

5

562



13. Woensdag middag 24/02/2010

Jorinde point of view
“Tom?” vroeg ik. “Hmm” reageerde hij. “Ben je boos op mij?” vroeg ik. “nee” zei Tom en strekte zich eens uit. “Zul je boos op me worden als ik jou iets vraag?” vroeg ik. “Misschien” zei Tom en geeuwde breed. “Waarom misschien?” “Bub, maar vraag nu gewoon” zei Tom en nam een slok cola. “Was het leuk gisteren” zei ik met een big smile. Tom trok een wenkbrauw op en keek me donker aan en begon dan te grijnzen. Nu was ik het die een wenkbrauw op trok. Serieus ik snap hem niet meer. “Dude, wat is het nu?” vroeg ik verward. Tom begon te giechelen als een klein kind en trok me mee en sleurde me de backstage room van Vorst Nationaal uit. “Het was zo leuk” zei hij. Hij kon zijn hyperheid amper bedwingen. Ik hield mijn hoofd een stukje schuin. “Ik wil meer details!” zei ik. “Joooooh moet je niet weten” zei hij met een knipoog. “Ben je al?” vroeg ik. Ik trok mijn ogen groot. “Nee” zei hij en draaide met zijn ogen. “Eey, dat is jou status hè” zei ik en hief mijn schouders op. “Maare, geef me andere details” “We gingen naar een concertje, zoals Makbule had voorgesteld en toen gingen we eten in een vegetarisch restaurant en toen gingen we nog wat wandelen enzo” “Enzo?” vroeg ik nieuwsgierig. “Zeg, nieuwsgierige aap” reageerde Tom. “Dude, ik wil gewoon weten wat je met Tosca hebt gedaan” kaatste ik terug. “Vraag het haar” zei Tom en liep weg. “Jij bent echt raar Kaulitz, zeer raar” riep ik hem na. “Jij ook Vandewal” riep Tom terug. Zijn stem echode door de gang. Ik sloeg mijn armen over elkaar, nu was ik nog niet veel meer te weten gekomen. Nu Tosca ondervragen. Al giechelend vervolgde ik mijn tocht naar de tourbus. Onderweg liep ik wel Bill omver. Hij vroeg me wat ik ging doen en ik antwoordde braafjes op een ondervraging. En toen kwam ik op het idee om aan Bill te vragen als hij al wist hoe de date van Tom en Tosca was. Dat moest Bill toch wel weten aangezien Tom en Bill elkaar alles vertellen. “Zeg Kaulitz!” dreigde ik toen ik boven op hem zat. “Kind ik weet het niet” lachte Bill. “Je weet het wel” zei ik en begon hem te kietelen. Bill had tranen van het lachen. “Bitte stop, ik weet het echt niet” lachte hij. Makbule kwam binnen. “Woeps ik stoor” lachte ze. Meteen sprong ik van Bill en streek mijn shirt glad. “Het was niet wat jij denkt dat het was, het was een pure onderhandeling” zei ik serieus hoewel ik amper mijn lach kon inhouden. Bill lag nog steeds midden in de kamer op de grond. Nu liep ik langs Makbule door de gang op, op zoek naar Tosca.

Makbule point of view
Ik keek Jorinde na. Serieus dat kind is gek. Bill lag nog steeds midden in de kamer op de grond. “Dat kind mishandeld mij” jammerde Bill. Ik gniffelde en hielp hem recht. Hij veegde de lachtranen weg. “Wat vroeg ze je?” vroeg ik. “Als ik meer wist over Tom en Tosca hen date, maar dat was dus niet het geval” zei Bill. Nu was hij het die zijn kleren mooi streek. “Maar ik ga nu verder doen, want door die aanval ben ik nog niet veel verder gekomen” zei Bill. Ik lachte. “Ja, tot straks ofzo” zei ik en ging zitten op de bank. Bill glimlachte nog even naar me en verliet dan de kamer. Ik glimlachte en sloot dan mijn ogen en droomde wat.
De deur werd hevig opengegooid en dicht geklapt. Ik opende mijn ogen en zag dat Tosca nu spullen voor de deur zette. Ik had meteen al een gedacht van wat er gebeurde. “Jorinde zit me achterna” zei Tosca en plofte langs me. Ik gniffelde. “Dat kind is gewoon nieuwsgierig” zei ik. Tosca zuchtte eens. “Te nieuwsgierig als je het mij vraagt” zei ze en schopte haar schoenen uit. “Ja” zei ik. Tosca keek me nu aan. “Ik weet wat je van plan bent, dus ik zeg nu al, dat ik er niet op ga antwoorden” gniffelde Tosca. “Echt niet?” vroeg ik zielig. “Als jij het doorgeeft aan Jorinde want dat kind is te hyper” zei Tosca. “Of laat haar nu binnen” stelde ik voor. Tosca stond recht en haalde de keerborstel van de deurklink weg en opende de deur. Jorinde viel op haar rug naar binnen. Ze zat blijkbaar tegen de deur aan. Tosca hielp haar recht. Ze kwam ook op de bank zitten. “En vertel nu alle sappige details” zei ik. “Wel het was zeer leuk, eerst bracht Tom me naar een concert van Breaking Benjamin echt zo zalig en daarna gingen we eten in een vegetarisch restaurant, echt hij weet wat ik lekker vind en toen we klaar waren met eten gingen we een stukje wandelen en gingen in een parkje onder een boom naar de maan kijken, echt hij is zo romantisch als het er op aan kom” vertelde Tosca. Ik en Jorinde hingen bijna aan haar lippen. “Hoe romantisch?” vroeg ik. “Echt mega romantisch, ik wist niet dat hij zo lief kon zijn” gniffelde Tosca. “Hoe schattig” zei Jorinde.
Dan werd er op de deur geklopt en er kwam een jongen binnen. “Mensen” zei hij. Hij lachte breed. “Danny!” riep ik uit. Ik liep op hem af en omhelsde hem. “Gast wat leuk dat je komt” zei ik blij. “Duh, ik wilde jou niet missen” zei hij met een grote glimlach. “Danny, dit zijn Jorinde en Tosca, ik heb wel al eens over hen verteld” zei ik. “Ja, wat leuk om ze te ontmoeten” zei hij. Ik glimlachte. “Ik vind het mega dat je er bent” zei ik en ging weer langs Tosca zitten. Danny ging langs Jorinde zitten. Tom kwam binnen. “Zeg er is een door gedraaide fan binnen gekomen als jullie hem…zien, zeg hij zit hier gewoon.” zei Tom verward. Hij krabde op zijn achterhoofd. “Dit is Danny Tom” lachte ik. “Nou, hoi” zei Tom. “Hoi” zei Danny met een grijns. “Ik ben zo terug” zei Tom en trok de deur toe. “Diep in en uit ademen Kaulitz” riep Jorinde hem na.



Voor Danny omdat hij vanaf hier er ook in voor gaat komen^^[Mak? Geef jij dat even door dat ik een stuk aan hem geef? xd]


Reacties:


NovaFlowne
NovaFlowne zei op 30 mei 2010 - 18:03:
HAHAHA die laatste zin. XD


duracelkonyn
duracelkonyn zei op 23 mei 2010 - 19:11:
omg dats gwn zo melig dat laatste stukje

''Diep in en uit ademen Kaulitz''

loelzz
snel wieleren

xx


adelain
adelain zei op 19 mei 2010 - 19:16:
wiewie
lollig,
doorgedraaide fan
weeral leuke humor.
liefteren


VampireFangs zei op 19 mei 2010 - 18:24:
Danny<3

Nou. Ik bel hem sowieso vanavond en dan zeg ik het wel x']
-ja, waarom heb ik het eigenlijk nog niet verteld?o.o-

Ik ga dit verhaal aan hem laten lezen tijdens onze sleepover *wbw*
Melovesyou!:3


XxMangelBxX
XxMangelBxX zei op 19 mei 2010 - 14:46:
Hahaha
Ge-wel-dig! ^^
Padapapapaaaaa.. I'm loving it! :3
x'D