Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » Een visser uit Falador {gepauzeerd en inspiratieloos} » 3. Op naar Lumbridge

Een visser uit Falador {gepauzeerd en inspiratieloos}

1 april 2013 - 22:48

333

2

320



3. Op naar Lumbridge

Tary, Perry en Salva nemen haar schoen mee en rennen naar huis. Thuis aangekomen vertellen ze de vader van Tary en Salva, Artemis, wat er is gebeurd. Artemis stuurt ze onder leiding van zijn oudste zoon, Dougno, naar Lumbridge. "Waarom stuur je ons naar Lumbridge?" vraagt Tary. "Omdat als mensen dood gaan dan komen ze terug in Lumbridge." antwoordt zijn vader. Waarna Tary, Perry, Salva en Dougno vertrekken met allemaal volle rugzakken.

"Waarom zijn we niet naar Lumbridge geteleporteerd?" vraagt Tary nieuwsgierig. "Tary, je weet toch dat nog niemand in onze familie level 74 van Magic heeft behaald." antwoordt Dougno. "Oja. Mama heeft toch het hoogste Magic-level?" zegt Tary terwijl ze door de Zuid-poort lopen. Salva mengt zich ook in het gesprek: "Wat is haar level ook al weer?" "48 toch? En papa heeft 41, jij hebt 22, Dougno heeft 24, Perry heeft 18 en ik heb 19." antwoordt Tary. Ondertussen waren ze via het kruispunt langs de boerderij gelopen. Ze zijn bijna bij de grens van Asgarnia en Misthalin. Ze gaan over de grens en lopen verder. "Waar hebben we deze uien eigenlijk voor nodig?" vraagt Tary. "Die uien zijn voor de gele verf. Goed dat je mij er aan herinnert, want we moeten verf gaan halen bij Maggie de Heks." antwoordt Dougno. "Waar woont die Maggie?" vraagt Salva. "Daar, in Draynor Village." antwoordt Dougno.

Aangekomen bij het huis van de heks klopt Dougno op de deur. "Wie is daar?" vraagt Maggie. "Dougno, de zoon van Artemis uit Falador." "Kom maar binnen." Ze gaan naar binnen. Ze ruilen de uien en een paar goudstukken in voor 10 potten gele verf. Dougno doet ze in zijn rugzak en ze nemen afscheid van de heks. Ze gaan weer naar buiten en vervolgen hun reis naar Lumbridge. Na ongeveer een halfuur gelopen te hebben komen ze in Lumbridge aan. "En zo begint onze zoektocht." zegt Dougno. "Waar moeten we Doritha zoeken?" vraagt Perry nieuwsgierig. "Op het plein binnen de muren van het kasteel." antwoordt Dougno.


Reacties:


V0nneke
V0nneke zei op 25 mei 2010 - 20:22:
Inspiratieloos!

Nou ja zeg!


V0nneke
V0nneke zei op 22 mei 2010 - 16:49:
De Lumbridge Teleport is gratis en kan je om het half uur doen. Je hoeft niet eens een level daarvoor te hebben in magic