Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Save your kisses for me..!x [TC] » part 11

Save your kisses for me..!x [TC]

22 dec 2008 - 22:17

447

3

244



part 11

Bill POV


Een jongen met blond/wit haar komt op me afgelopen. ‘Bill!’, die stem, Andreas! We geven elkaar een knuffel en dan komt hij naast me zitten. ‘Dude, wat doe jij hier?’, vraagt hij me. ‘naar school gaan misschien.’, ‘gast, je ziet er niet echt goed uit.’, ik haal mijn schouders op. ‘Veel meegemaakt sinds ik hier woon, zeg maar.’, hij knikt. Ik zie Tom ons raar aankijken. ‘o wacht effe!’, zegt Andreas en loopt weg, naar Tom. Dan komt hij terug met…Tom. Andreas zet zich weer naast me en Tom neemt een bank en zet die voor ons en gaat er dan op zitten. ‘Bill dit is Tom, Tom dit is Bill.’, ‘weet ik!’, zeg ik bot. Andreas lijkt het niet te begrijpen. ‘Door hem zie ik er zo uit!’, zeg ik. ‘hoezo?’, ‘Andreas, hij is de jongen waar ik het over had.’, zegt Tom dan. Andreas knikt, ‘Oké, nu kan ik volgen’, zeg ik. ‘je hoeft niet te volgen Bill, je hoeft niet eens te weten hoe ik over je denk!’, zegt Tom en hij gaat weg. Ik zucht. ‘oeps!’, zeg ik dan. ‘Bill doe normaal die jongen is tot over zijn oren…’, dan slaat hij zijn hand voor zijn mond. ‘Wat zei je, is Tom, nee! Dat kan niet, of toch…’, ik kijk Tom na. Fuck, wat heb ik gedaan!?


Tom POV


Als ik weg ben gelopen heb ik er meteen spijt van, God, ik heb me zelfs moeten inhouden om Bill niet van voor op zijn bek te slaan! Serieus dat wou ik echt doen!

-Na school-

Verveeld sta ik aan de bushalte te wachten op die stomme bus. Dan zie ik het ‘ongezonde’ wezentje aankomen stappen, jawel, ik heb het over Bill! ik heb besloten om me over die jongen heen te zetten, het gaat moeilijk gaan omdat ik continu met hem geconfronteerd ga worden, maar dat maakt me niet uit, ik ga alle moeite doen om hem te negeren en me over hem heen te zetten. ‘Hoi!’, zegt de jongen, misschien zelfs iets te enthousiast? Ik mompel iets van een heey terug, ik mezelf denk ik, ‘Bill zo kan ik me niet over je heen zetten, maak mijn hoofd niet zo op hol slaan!’, maar ik zeg het niet. ‘Alles goed?’, ik zucht, ‘Bill ik hoop dat je weet dat je op mijn zenuwen werkt? En ja alles goed hoor.’, zeg ik. ‘Sorry.’, mompelt hij en kijkt naar zijn schoenen. Dan komt eindelijk de bus eraan, ik stap in en zet me ergens van achter, Bill komt naast me zitten. Ik draai met mijn ogen en kijk naar buiten.


reacties?

By the way, ik moet eraf that'sw hy it's not a long part this time...


Reacties:


XAngelGiirlX zei op 27 dec 2008 - 19:04:
Muhahah!
Snel verder =3
Hij is echt keikeikeikei goed ^^

xByee!


JessixDoom
JessixDoom zei op 23 dec 2008 - 12:35:
whaaa egt spr goed
snel verder moppie zo goed

xx

Luv Uuu


KellyxRawr zei op 22 dec 2008 - 22:54:
Wil ej verder gaan ?
Bitteee ? hij is goeed =D