Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Twilight » No Time » -1-

No Time

22 mei 2010 - 18:25

282

2

215



-1-

-pov Ashley

tik tak een zucht ontsnapte uit mijn mond. tik tak elke seconde leek langzamer te gaan. tik tak ik zag de leraar zijn mond bewegen maar geluid hoorde ik niet. tik tak de wijzer kwam dichterbij 4 uur tik tak gerommel om me heen. zach dichtslaande boeken. tik tak de leraar schraapte zijn keel. tik tak Ik sloeg voorzichtig mijn boeken dicht. tik tak 5...4...3...2...
De schrelde bel klonk en ik zag Cullen het klaslokaal al verlaten. ik gooide snel mijn boeken in mijn rugtas en tilde hem op. Ik snelde het lokaal uit. op weg naar de kantine. Daar kocht ik snel ene broodje en wat te drinken. ik plofte naar op de stoel naast Mike. 'weetje hoe saai bio was!'gaapte ik.
Mike keek op van zijn hamburger. 'kan best maar wedden dat wiskunde saaier was!'lachte hij. ik nam een hap en Jessica schoof aan. Achter haar zag ik de Cullens zitten. de vijf perfecte mooie onbereikbare tieners.
'kijk een olifant op een driewieler!'riep ik en wees een richting uit. Mike keek om en snel jatte ik ene patatje. 'waar? he!' ik lachte terwijl ik het patatje in mijn mond propte.Jessica lachte en Eric en Angela kwamen bij ons zitten.
Mike greep mijn broodje en wierp hem richting de prullenbak. 'hé! die wou ik eten!'gilde ik. Jessica lachte harder terwijl ik een flits zag, die waarschijnlijk door de camera van Angela werd veroorzaakt. Mike sneed zijn hamburger door midden en gaf me het stuk waar niet van was gegeten. dankbaar pakte ik het aan en legde het op mijn bord. snel begon ik er aan te eten en op het moment dat ik het laatste stuk in mijn mond propte ging de bel.


Reacties:


Merel
Merel zei op 24 mei 2010 - 14:32:
Een olifant op een driewieler! XD

Ga nu ff de andere lezen!


PhantomRider
PhantomRider zei op 22 mei 2010 - 19:32:
mooi
snel verder, je schrijft leuk
xx