Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Jonas Brothers » Unfare » the nightmare is just beginning

Unfare

4 sep 2010 - 18:22

448

4

223



the nightmare is just beginning

pov: Ria
vandaag is de laatste dag dat ik in het ziekenhuis hoef te zijn
dan gaat de deur weer open zoals bijna elke dag. dan zie ik Joe staan met een grote grijns op zijn gezicht, en hij komt ongestoord naast mij op bed zitten hey zegt hij. met nog steeds dezelfde grijns. eh.. hey zeg ik verbaasd. dan duwt hij me tegen de wand aan achter mijn bed en begint me hard en vurig te zoenen alsof zijn leven er vanaf hangt. ik zoen hem terug terwijl ik het niet wil maar ook weer wel ik weet het gewoon niet dus laat ik me maar gewoon meevoer. m'n polsen beginnen weer pijn te doen en ze knellen af. dan zie ik dat er een grote rode plek op zit die al snel blauw word. het doet echt verschrikkelijk pijn maar Joe laat me niet los. en begint me in m'n nek te zoenen. ik wil dit niet meer en worstel me uit zijn greep en ren naar de deur. als ik de klink om wil draaien merk ik dat hij opslot zit. zoek je dit? dan kijk ik naar Joe die met een duivelse grijns de sleutel omhoog houd. dan breekt hij hem doormidden en gooit de restjes van de gebroken sleutel in de prullenbak. dan ren ik langs Joe op de rode knop af naast mijn bed. hoe vaak ik er ook op druk hij doet niks dan zie ik langs mijn bed dat de draden doorgeknipt zijn. tranen rollen nu over m'n wangen van angst. Joe komt weer op me af. en begint me weer te zoenen en duwt me weer keihard tegen de wand aan. dit is net zo toen Dylan me mishandelde. door die herinnering beginnen de tranen nog harder te stromen. dan trekt Joe m'n ziekenhuis nachtjapon uit en sta ik alleen nog in m'n ondergoed. Joe kijkt me wild aan dan hoor ik een andere stem. RIA, RIA,!!!

ik schiet omhoog . ik ben helemaal bezweet en ik barst in tranen uit. Tina die me wakker had geroepen staat in m'n kamer en begint me te troosten. het was maar een nachtmerrie gelukkig. ik blijf nog een tijdje huilen tot de deur open gaat. Daar zie ik Joe staan met een bos Rode rozen. ik word helemaal bang dat hij in m'n kamer staat. Tina merkt het en duwt Joe zonder pardon de deur uit.

pov: Joe
wat was dit nou weer. Ria zit huilend met en een of andere vriendin op haar kamer en dan word ik weg gestuurd, dit is niet goed ik kan maar beter gaan wachten, ik zak langs de muur naar beneden en kijk door het raampje heen naar Ria.


Reacties:


V0nneke
V0nneke zei op 7 juni 2010 - 13:00:
Ik schrok me rot!


saphira
saphira zei op 24 mei 2010 - 14:53:
Oh nee! Wat nu?


Nynke
Nynke zei op 24 mei 2010 - 0:19:
Whhaaaah! OmG! Ik begon gewoon te janken

Verder=D


Cullengirl
Cullengirl zei op 23 mei 2010 - 18:15:
aah! die droom is uberfreaky! kben blij dat ik niet zulke dromen heb... alhoewel, het is wel de Joe Jonas!

wel lief van Joe die rode rozen... en Tina is ook chill!