Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Pirates Of The Caribbean » Just the Way of Life » 34

Just the Way of Life

2 juni 2010 - 18:20

239

0

201



34

Ik stond daar maar met dat zwaard. En nu? dacht ik bij mezelf. Ik voelde ee nsteek in mijn schouder, en draaide me om. Ik rende naar het ruim, in de hoop Robin daar aan te treffen.

Bink was dus binnen een paar seconden door 5 appels heen. ik bleef schillen, en toen de appels op waren, waren de sinasappels aan de buurt

Ik gromde binnensmonds toen ik mijn vader hoorde roepen: 'RIVERS!' Ik keek hem kwaad aan. Opeens brak een heftige storm los, de zee begon te kolken en een draaikolk begon zich te vormen. 'HÉ MAM!' gilde ik. Ik schoot het kraaiennest in toen de kanonnen begonnen te schieten. Opeens stond mijn vader tegenover me. 'Bang voor de dood?' 'Ik zal je graag de verdoemenis in helpen,' grauwde ik en ik hakte op hem in. ZIjn zwaard kletterde tegen de mijne en ik gaf hem een duw. Hij viel achterover. Zijn ogen werden groot. 'Jamira,' gilde hij nog voor hij de kolkende zee in stortte. Ik verloor mijn evenwicht van schrik en viel naar beneden. Ik haakte mezelf vast in het kraaiennest. 'CINNA, TOUW VAN DAT KANON LOSMAKEN!' gilde iemand. Opeens klonk er een kreet. Een touw schoot door de lucht en sloeg een man overboord. Ik draaide me woedend om, wetend dat mijn haar nu wit geworden was, dat mijn ogen felblauw met verticale pupillen was, mijn kleren gescheurd. 'Wie deed dat?' gromde ik met onmenselijke stem.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.