Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Twilight » My second life as a vampire [afgewerkt] » Alweer een nieuw begin

My second life as a vampire [afgewerkt]

26 mei 2010 - 17:36

539

4

323



Alweer een nieuw begin

Edward (pov) Edward en Bella gaan voor het eerst naar school na de gedaanteverwisseling van Bella

Als mijn familie en ik voor het eerst Sutherland high inlopen, kan ik meteen de gedachtes van een heleboel mensen horen. Niet alles gaat meteen over ons maar toch gaan de gedachtes daar uiteindelijk heen. Ik luister wat beter en nu kan ik goed zien wie wat precies denkt:

W.A.U.W. Die jongens zijn echt ongelofelijk knap, zouden ze allemaal bezet zijn door die meisjes of hebben wij ook nog een kans??
Wat een arrogante gasten, horen zij niet gewoon thuis op een of andere tuttige privé school ofzo..
Wat een lekkerding is die donkerharige, toch ziet het er wel naar uit dat ze al een vriendje heeft, jammer is dat!


Ik heb wel genoeg gehoord, samen met Bella loop ik het klaslokaal engels binnen. We vertellen tegen de leraar dat we er zijn en gaan op onze aangewezen plaatsen zitten. Gelukkig zijn er nog twee plaatsen naast elkaar, bijna achteraan in de klas. Ik begin weer te luisteren.

Dat stel lijkt me erg aardig, misschien kunnen we samen lunchen.
Gatverdamme, stinkende vampiers, we kunnen ze hier niet eens aanvallen zonder op te vallen!!


Na deze gedachte kijk ik verschrikt op naar waar die gedachte vandaan komt. Bella kijkt me vragend aan: 'wat is er?' fluisterd ze geluidloos. ik pak een papiertje en begin te schrijven

Zie je die jongen en dat meisje links achter in de klas? Ik hoorde net hen gedachtes. Ze weten het. Wat wij zijn, Maar ik kan niet zien hoe ze het weten of wat ze zelf zijn.
Tijdens de lunch moeten we dit vertellen aan Alice, Emmet, Jasper en Rosalie. En na school aan Carlisle en Esme. Daarna kunnen we beslissen wat we eraan gaan doen.
XXX Edward

Bella kijkt me geschrokken aan. ik kan op haar gezicht aflezen dat ze dit niet echt leuk vind. We zijn ook net gewend aan ons nieuwe huis.

In de kantine begin ik te praten.'Jongens er is iets dat ik met jullie allemaal wil bespreken, zeg ik op fluistertoon. Ik zie dat Jasper geschrokken kijkt en ook dat Emmet opgewonden kijkt.
'Emmet, zegt Bella bestraffend, niet meteen zo opgewonden kijken.. Je maakt iedereen hier bang..' Alice en Rosalie beginnen hard te lachen en Emmet kijkt een beetje geirriteerd.
Tijdens de pauze bespreek ik gauw het probleem met mijn familie en we zijn het er over eens dat we dit ook aan Carlisle en Esme moeten voorleggen.

Tijdens Biologie met Bella en Alice, zie ik dat de jongen en het meisje die aan ons dachten vlak achter ons zitten. Ik zie ook uit mijn ooghoeken dat ze ons boos aankijken, en ik probeer me op hun gedachten te concentreren, maar ik merk dat ze nu aan iets heel anders aan het denken zijn, iets over ontleden. Ik laat het nu even zitten en bespreek dit straks wel met Carlisle, denk ik bij mezelf. Gelukkig dat we na Biologie uit zijn. Na de les lopen Bella, Alice en ik gauw het lokaal uit. Ik kan horen dat mensen een beetje gespannen worden van ons, maar op zich ben ik dat wel gewend, gelukkig maar. Terwijl we ons met zijn allen in de Volvo proppen zie ik de jongen en het meisje ons nog nastaren. Ik rijd snel weg, naar huis zodat we weer onszelf kunnen zijn en het masker af kunnen doen.


Reacties:


emmelieke zei op 20 juli 2010 - 15:19:
hey, dit is edward! stoer


LaxPush
LaxPush zei op 26 juni 2010 - 19:17:
'We vertellen tegen de leraar dat we er zijn en gaan op onze aangewezen plaatsen zitten.' Je kan niks vertellen tegen mensen, alleen 'aan' mensen ;$
Ik ga snel verder lezen ^^.


LionHeart
LionHeart zei op 15 juni 2010 - 15:59:
WOw...
Leukk
Ga weer lezen !!


Reactiongirl
Reactiongirl zei op 7 juni 2010 - 21:05:
meer, meer, meer!!!